TOSYALI SÜRÜCÜ ÖLÜMDEN DÖNDÜ TOSYALI SÜRÜCÜ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

HABER: MUSTAFA AĞACIKOĞLU

Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kaymakam Uğur ÜNSAL'ı Ziyaret Etti

Türk Polis Teşkilatı'nın 179. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, Tosya İlçe Emniyet Müdürü Selahattin BATMAN ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri, Kaymakam Sayın Uğur ÜNSAL'ı makamında ziyaret etti.

Tosya'da gerçekleşen ziyarette, İlçe Emniyet Müdürü Selahattin BATMAN ve beraberindeki ekip, Kaymakam Uğur ÜNSAL'a Polis Teşkilatı'nın 179. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tebriklerini iletti. Ziyaret sırasında, emniyet teşkilatının önemine vurgu yapılırken, işbirliği ve koordinasyonun önemi üzerinde duruldu.

Kaymakam Uğur ÜNSAL da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, emniyet personeline başarılar diledi ve teşkilatın önemine vurgu yaparak, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasında emniyet teşkilatının üstlendiği rolün önemine işaret etti.

Ziyaret, işbirliği ve koordinasyonun güçlenmesi adına önemli bir adım olurken, Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliklerin bir parçası olarak anlam kazandı.

Editör: MUSTAFA AĞACIKOĞLU