HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

Sağlık Bakanlığı tarafından Kastamonu ili ve ilçelerinde bulunan 10 kamu hastanesine 72 adet Tıbbi Cihaz geliyor.

AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kastamonu ve 9 ilçede bulunan 10 Kamu Hastanesine 72 adet Tıbbi Cihaz verildi.

Tosya Devlet Hastanesine 13 adet Tıbbi Cihaz geliyor. Müjdeli haberin sosyal medya hesaplarında paylaşımı sonrası yapılan yorumlarda inşallah gelen tıbbi cihazlar önceki dönemlerde Tosya Devlet Hastanesine gelen tıbbı cihazların başına gelen gelmez denildi.

Hatırlandığı gibi daha önceki dönemlerde Tosya Devlet Hastanesine gelen Tıbbı cihazlar ya Kastamonu Eğitim Araştırma hastanesine emanet adı ile gönderilip bir daha gelmedi veya Tosya Devlet Hastanesinde kullanan teknik personel olmadığından Kastamonu’ya gönderildi.

Vatandaşlar yaptıkları yorumlarda B sınıfına geçen Tosya Devlet Hastanesinde yeterli doktorumuz bulunmamakta hiç değilse hayati öneme sahip bu cihazlarımıza sahip çıkılsın denildi.

B SINIFI OLAN TOSYA VE BOYABAT HASTANELERİ ARASINDA NE FARK VAR B SINIFI OLAN TOSYA VE BOYABAT HASTANELERİ ARASINDA NE FARK VAR

Editör: TE Bilisim