HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

TOSYA 'DA BİR İŞLETMEDE GÖRÜLEN ŞAP NEDENİ İLE HAYVAN PAZARI AÇILIYOR TOSYA 'DA BİR İŞLETMEDE GÖRÜLEN ŞAP NEDENİ İLE HAYVAN PAZARI AÇILIYOR

KASTAMONU (İHA) –Tosya Belediyesi tarafından düzenlenen “Geniş Aile” ve ‘’ Ama Benim Sözümü Kesiyorsun’’ adlı iki tiyatro oyunu Belediye Kültür merkezinde sahnelendi.

Çok sayıda vatandaşın katılım sağladığı, gösteriye Belediye Başkan Volkan Kavaklıgil ve eşi Seval Sünal Kavaklıgil ile çok sayıda tiyatro sever vatandaş katıldı.

Seyircinin büyük beğenisini alan tiyatro gösteriminin sonunda ise Belediye Başkan Volkan Kavaklıgil oyunculara çiçek ve Dünyaca ünlü Tosya Pirinci takdim etti.

Başkan Kavaklıgil, “Sanat, sanatçıyla bir araya gelip, bu güzel seyircimizle buluşunca mükemmel oluyor. Tiyatro etkinliklerimiz bundan sonrada devam edecektir. İlçemize gelerek, güzel bir oyun sergileyen ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.

Tosya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Tabakoğlu Tiyatro oyunu sonrası www.tosyahaberleri.com haber sitemize yaptığı açıklamada ‘’ Tosya Belediyesi olarak 2019 tarihinden bugüne kadar çok sayıda Kültürel faaliyetleri halkımız ile buluşturduk. Kimi zaman tiyatro kimi zaman Müzik dinletisi, İlahi programları, Festival programları, Yazar ve Şairlerle imza günü gibi çok sayıda kültürel ve sosyal projelere başarılı bir şekilde imza attık. İnşallah bundan sonrada projelerimizi daha da geliştirerek yeni faaliyetlerimize devam edeceğiz’’ dedi.

I H A 0008

I H A 0013

I H A 0011

I H A 0031

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU