HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) –Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tosya Belediye Meclisi, Belediye Başkan vekili Tekin Süzük başkanlığında ağustos ayı meclis toplantısını yaptı.

Tosya Belediye Meclisi ağustos ayı toplantısı, Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Belediye Başkan Vekili Tekin Süzük’ün başkanlık ettiği toplantıya; AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyeleri katıldı.

Ağustos ayı meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı vekili Tekin Süzük ‘’ Çok kıymetli Tosya Belediyesi Meclis üyelerimiz ağustos ayı meclis toplantısına hoş geldiniz. Şimdi gündem maddelerine geçilerek oylama yapacağız’’ dedi

6 TAVUKDAN FAZLA BESLEYENE PARA CEZASI

Belediye meclisinde kümes hayvanları ile ilgili önemli bir madde tartışılarak oylamaya sunuldu ve MHP ile AK parti meclis üyelerinin oyu ile kabul edildi.

Gece Saatlerinde Trafik Kazası Gece Saatlerinde Trafik Kazası

Tartışma konusu olan madde; Belediye sınırları içinde kendi meskûn mahallinde kümes alanında en fazla 6 tavuk, ördek, kaz benzeri kanatlı hayvan beslenecek bu rakam 7 olduğu anda ve bunun 1.tutanakla tespitinde 1,380 TL ikinci tutakla tespitinde 2.764 TL 3.tutatak tespitinden kümes hayvanlarına el konularak 4.140 TL idari para cezası uygulancaktır.

  Birim müdürlerinin gündem maddeleri hakkında meclis üyelerinin bilgilendirilmesi ile devam eden toplantıda ardından imar plan değişiklikleri görüşüldü

Editör: TE Bilisim