BELEDİYE BAŞKANI VOLKAN KAVAKLIGİL'DEN EVLENECEK ÇİFTLER MÜJE GELDİ BELEDİYE BAŞKANI VOLKAN KAVAKLIGİL'DEN EVLENECEK ÇİFTLER MÜJE GELDİ

SEDAT AGACIKOĞLU

KASTAMONU(İHA)- Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil her yıl Eğitim ve Öğretim yılında olduğu gibi bu yıl da yarıyıl tatilinde çocuklara ilk sürprizini açıkladı.

Tosya Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda Başkan Kavaklıgil “ 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının ilk döneminde çocuklarımız çok çalıştı ve çok yoruldular. Güzel bir tatili, birbirinden eğlenceli sürprizleri hak ettiniz” dedi ve 21 Ocak Cumartesi gününden 26 Ocak Perşembe gününe kadar Tosya Şehit Ömer Halisdemir Kültür merkezi sinema salonunda Rafadan Tayfa Galaktik animasyon filmini 6 gün boyunca ücretsiz olacağı duyuruldu.

Tüm çocukların yarıyıl tatilini en güzel şekilde geçirmesi için etkinliklerin devam edeceğinin de ifade eden Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil “Çocuklarımız mutlu olmayı ve eğlenmeyi hak ediyor. Yarıyıl tatilini çocuklarımızın en iyi şekilde geçirmesi için Tosya Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız. Bizlerin en kıymetlileri olan çocuklarımıza ilk karne hediyesini vermek istedik. İlk olarak Rafadan Tayfa Galaktik animasyon filmini onlarla ücretsiz olarak çocuklarımıza bir karne hediyesi olarak buluşturacağız. Önümüzdeki süreçte öğrencilerimize yönelik sürprizlerimiz devam edecek. Şimdiden tüm çocuklarımıza iyi eğlenceler diliyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim