HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından düzenlenen Bölgesel Trap ve Tek Kurşun Atış Yarışması düzenlendi.

Tosya ilçesine 10 km mesafede Özboyu Köyü yakınlarında bulunan atış sahasında düzenlenen program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Yarışmalar protokol üyelerinin yapmış olduğu şeref atışıyla başladı.

Özellikle Tosya Kaymakamı Suat Hatam ve Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’in 45 metre tek kurşun atışlarında hedefi 12’den vurması dikkatlerden kaçmadı.

Yarışmalar Tosya Avcılar ve Atıcılar Derneği’nin organize ettiği Trap, Tek Kurşun ve Tabanca Atıcılık Bölge Müsabakası olarak düzenledi.

Tosya Avcılar Derneği Başkanı Mustafa Turalıoğlu yaptığı açıklamada '' Her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz yarışmaya İlçemizden katılan sporcuların yanı sıra Çankırı, Çorum, Sinop, Ankara, Ordu, Amasya, Tokat, Konya, Giresun illerinden yaklaşık 300 sporcu katıldı. Turnuvanın ardından dereceye girenlere ödül, madalya ve kupa töreni düzenlendi. Davetimiz icabet eden ilçe protokol üyelerimize ve yarışmacı arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı derneğimiz ve yönetim olarak çok teşekkür ediyorum''dedi.

Sürücü Mucizevi Şekilde Kurtuldu Sürücü Mucizevi Şekilde Kurtuldu

Editör: TE Bilisim