HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA)- Kastamonu’nun Tosya ilçesi Gençlik Spor Sentetik Halı sahada Karadeniz Grubunda mücadele eden Kastamonu Veteran Takımı ile Tosya Veteran takımı karşılaştı.

 Tosya Veteran takımını oluşturan Tosya Kaymakamlığı, Tosya Belediyesi ve Tosya İdman Yurdu oyuncuları ile Kastamonu Veteran takımı oyuncuları maç öncesi Türk Ordusu ve Şehitlerimiz için saygı duruşunda bulundu. Maça misafir takım Kastamonu Veteran’ın başlama vuruşu ile başladı. Maça hızlı başlayan Kastamonu Veteran oyuncuları ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

Yüksek gerilim altında geçen maçın ikinci yarsında Kastamonu Veteran oyuncuları attıkları peşpeşe gollerle bir anda 4-0 öne geçtiler. Maçın son dakikalarında Tosya Veteran takımı bir gol atarak maç 4-1 Kastamonu Veteran takımının galibiyeti ile sonuçlandı.

Maçı izleyen taraftarlar yaptıkları kısa değerlendirmede ‘’ Maç Yüksek gerilim altında oynandı.Bir ara oyuncuların sahanın bu yüksek geriliminden olumsuz etkileneceği düşüncesine kapıldık. Fakat neyse ki korkulan olmadı ve ‘’YÜKSEK GERİLİM ALTINDA’’ oynanan maçta Dostluk kazandı’’dediler.

Editör: TE Bilisim