SEDAT AGACIKOĞLU

KASTAMONU(İHA)- Türkiye Faal Antrenörler Derneği Kastamonu Şubesi futbol takımı Antalya’da yapılacak olan Veteranlar turnuvasına Tosya’da hazırlanıyor.

Türkiye Faal Antrenörler Derneği Kastamonu Şubesi futbol takımı 3-4-5 Nisan tarihleri arası Antalya’da yapılacak olan turnuvaya katılmak için hazırlık maçlarını sürdürüyor.

 Türkiye Faal Antrenörler Derneği Genel Merkezi tarafından düzenlenen veteranlar turnuvası hazırlıkları için Kastamonu Türkiye Faal Antrenörler Derneği Başkanı Ahmet Tabak eşliğinde hazırlıklarını sürdüren takım başkan yardımcısı olan Nezir Öztürk ve Tosya Şubesi takımının davetiyle Tosya’da hazırlık karşılaşması gerçekleştirdi.

Bu karşılaşmaya Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Ardahan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Orhan Söylemez, Türkiye Faal Antrenörler Derneği Başkanı Ahmet Tabak, Başkan Yardımcısı Nezir Öztürk, Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Koç ve Niyazi Emirmustafaoğlu, Göztepe Spor kulübü scout görevlisi Serkan Ertaş ile Kastamonu’dan gelen veteran antrenörler katıldı. Karşılaşma güzel futbol ve dostluk çerçevesinde tamamlandı.







Editör: TE Bilisim