Haber: Sedat Ağacıkoğlu

İlçemizin güzide kulüplerinden Tosya Spor, İhsan Yılmaz Başkanlığında Yönetim Kurulu üyeleri ve Teknik ekibi ile birlikte Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavakligil'e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.


Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Belediye Başkanı'na Kulüp faaliyetleri, mevcud konum ve durumu ile ilgili bilgi verildi. Başkan Kavaklıgil, Kulüp Başkanı İhsan Yılmaz' a seçim sürecinde şahsının göstermiş olduğu desteklerden dolayı ayrıca teşekkür etti. Kendisi de yıllarca Amatör futbol oynayan Başkan Kavaklıgil, amatör sporun zorluklarını, emek verenlerin problemlerini bildiğini bundan sonraki süreçte maddi ve manevi destekleriyle yanlarında olacağını dile getirdi. İhsan Yılmaz ise görüşmede geçmiş dönemlerde siyasiler ve devlet bürokrasisinden aldıkları sözlerin yerine getirilmediğini, hiçbir kurumdan destek almadan bugüne kadar geldiklerini ve ilçemiz sporcuların hizmet etme mücadelesi verdiklerini söyledi. 

İhsan Yılmaz tarafından, Başkan Kavakligil'e Tosya Spor Forması ve Atkısı hediye edildi. Heyet ardından Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanan Mustafa Mola'yı da ziyaret etti. 

Editör: TE Bilisim