HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Türkiye Futbol Federasyonu Kastamonu 1.Amatör Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Tosya Spor Futbol takımı yönetimi 2022-2023 sezonu öncesi toplandı.

Kastamonu 1.Amatör Lig’de Beyaz grupta mücadele edecek olan Tosya Spor kulüp yönetimi, yeni sezon öncesi bir araya gelerek sezonun ilk toplantısını gerçekleştirdi. Tosya Belediyesi Kültür Müdürlüğü toplantı salonunda yeni sezon öncesi bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda, Başkan Sefa Abayın takımın son durumu hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi verdi.

Takımın son durumu, transfer gibi konuların konuşulduğu toplantıda tek hedef şampiyonluk olarak belirlendi. Tosya Spor Kulüp Başkanı Sefa Abayın ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Başkan, öncelikle yeni futbol sezonunun tüm kulüplere ve spor camiasına hayırlı olmasını diledi.

Yeni futbol sezonuna iddialı bir kadro kurarak girmeyi hedeflediklerini söyleyen başkan ‘’ Şu ana kadar geçtiğimiz sezondan şampiyon olan kadrodaki oyuncularımızla anlaştık. Takımı en az hocalarımızın belirlendiği bölgelere 5-6 daha transfer yapacağız. Transfer konusunda bir sıkıntımız yok. Transfer komitemiz ve hocamızın raporları doğrultusunda kısa zamanda Kastamonu Amatör ligde ses getirecek oyuncalar transferlerini gerçekleştireceğiz. Futbol takımımız önümüzdeki günlerde Teknik Direktör Ferit Yücabıyık ve Cengiz Kasap, Erol Gücük hocalarımız nezaretinde Tosya Spor tesislerinde yeni futbol sezonu için çalışmalara başlayacak Geçtğimiz sezon kıl payı kaçırmış olduğumuz BAL ligine bu sezon daha iyi ve iddialı hazırlanarak ve de yapacağımız müthiş transferlerle önce Kastamonu 1.Amatör lig şampiyonu olacağız sonrasında BAL ligine çıkacağız” dedi.

Tosya halkına ve spor severlere güzel futbol izleteceklerini belirten Sefa Abayın, tüm sporseverlerin desteğini beklediklerini ifade ederek, sezon sonunda şampiyonluk ve BAL. Ligine çıkma mutluğunu yaşatacaklarına inandığını belirtti. Tosya Spor kulübümüzün hedefleri var bizler gereken fedakarlıklarımızı yaptık şimdi futbolcu kardeşlerimiz gereken fedakarlıkları yapacağına inanıyorum yaptıkları fedakarlıklar bizleri sezon sonunda mutlu sona ulaştıracaktır” diyerek konuşmasına son verdi.

YÖNETİM KURULU

Başkan : Sefa Abayın

Abdullah Örü

Mustafa Ersaka

Alaattin Keşoğlu

Sedat Ağacıkoğlu

Cengiz Kasap

Saadettin Kılıç

Serhat Ağacıkoğlu

Ahmet Daşdibek

Ali Dubaoğlu

Mehmet Hızarcı

Emin Kutlu

Ertuğrul Çolakoğlu

İbrahim Çeyrekoğlu

Muharrem Özekmekci

Onur Değerli

Özkan Çakır

Satılmış Durak

Salih Gülbeyaz

Editör: TE Bilisim