TOSYALI GÜREŞÇİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA TOSYALI GÜREŞÇİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA

Kastamonu 1.Amatör Beyaz grupta 2022-2023 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligini hedefleyen Tosyaspor 27 kASIM 2022 Pazar günü evinde Seydilerspor takımı ile karşılaşacak ve sezonun ilk maçına çıkacak.

Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Ligi'ni kıl payı kaçıran Tosyaspor Cumhuriyetin 100.kuruluş yılında şampiyon olarak geçen sezonun rövanşını alıp BAL ligine çıkmayı hedefliyor. Tüm hazırlıklarını bu hedef için seferber eden Tosyaspor yönetimi ve futbolcular taraftarlara çağrıda bulunarak Pazar günü Tosya Şehir stadyumunda oynanacak Tosyaspor-Seydilerspor maçına davet ettiler.

Tosyaspor Başkanı Sefa Abayın www.tosyahaberleri.com haber sitemize yapmış olduğu açıklamada ‘’ Geçtiğimiz sezon Amatör ligde başarılı bir sezon geçirerek şampiyon olduk. BAL ligi Play-Off final maçında Kastamonu İl Özel İdaresine şansız bir şekilde kaybetmiştik. Geçtiğimiz sezon yaşamış olduğumuz şansızlık dan tecrübe kazanarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılında önce Kastamonu Amatör ligde şampiyon olup sonrasında BAL ligine çıkacağız. Yeni ve güçlü yönetimimizle vede taraftarımızın desteği ile önce şampiyonluk sonra BAL ligine çıkan bir takım olacağız. Çok iddialı ve güçlü bir takım kurduk 10 tane birbirinden değerli futbolcu arkadaşlarımızı teknik kadromuzun onayı ile transfer ettik. Geçen sezondan takımımızda 9 oyuncumuzla tekrar anlaşarak yolumuza devam ediyoruz. İnşallah yapacağımız çilek bir transfer ile ligin ilk haftasında Seydilerspor ile taraftarımızın desteği ile evimizde ilk maça çıkacağız. Bu sezon ki parolamız ‘’100.Yılda Hedef BAL Ligi’’ diyerek hazırlıklarımıza devam ediyoruz’’ dedi.

Editör: TE Bilisim