HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Tosyaspor kulüp başkanı Sefa Abayın , Pazar günü oynanacak şampiyonluk maçına tüm ilçe halkını davet etti.

Kastamonu  Amatör Liginde gruplarını birinci olarak tamamlayan Tosyaspor ile Ormanspor 16.04.2023 Pazar günü Kastamonu Gazi Stadyumunda saat 14:30’da  Şampiyonluk maçında karşı karşıya gelecek.

Maçı kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Kırmızı Beyaz kulübün Başkanı Sefa Abayın, yüreği Tosya için çarpan tüm hemşerilerini şampiyonluk maçına davet ettiklerini söyledi.

TOSYASPOR'UN İKİ YILDIZ OYUNCUSU İLK DEFA RAKİP OLDULAR TOSYASPOR'UN İKİ YILDIZ OYUNCUSU İLK DEFA RAKİP OLDULAR

Sezon başında şampiyonluk parolasıyla lige başladıklarını belirten Sefa Abayın, "Bu hafta sonu artık şampiyonluk maçına çıkacağız. Tüm sezon boyunca yönetimizi ve futbolcularımız taraftarlarımızla birlikte zorlu mücadele sonunda bu günlere geldik. Futbolcularımız sahada yüreklerini ortaya koyarak mücadele ederken taraftarlarımızda gerek deplasmanda gerekse kendi sahamızda bizlere tribünde büyük destek verdiler. Tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Artık ligin son maçı, bizim için şampiyonluk maçı olan Ormanspor maçına yüreği Tosya için çarpan tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. Pazar günü saat 14.30'da Kastamonu Gazi Stadyumunu doldurarak takımımıza 90 dakika destek verelim. Geldiğimiz noktaya hep birlikte mücadele ederek geldik. İnşallah son 90 dakikayı da galibiyetle tamamlayarak şampiyonluk kupasını hep birlikte kaldıralım." dedi.

Editör: TE Bilisim