Kastamonu 2.Amatör Küme’de 5. Hafta Maçında Tosyaspor A.Ş. 09.05.2015  Cumartesi günü Küre Belediye Bakırspor ile Tosya şehir stadyumunda saat 14:30’da karşı karşıya geldi.
Karşılaşmayı Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ve Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı protokol tribününden izledi.

Karşılaşmaya oldukça istekli başlayan temsilcimiz Tosyaspor A.Ş. 20. dakika'da yediği gol sonrası beraberlik için baskıyı artırdığı dakikalarda yakalanan pozisyonları değerlendiremeyince  soyunma odası yenik gitti. 2. Yarıda ise özellikle kanat organizasyonları ile hücuma ağırlık veren Tosyaspor, 0-1 yenik oynamanın oluşturduğu stresi yenemedi ve aradığı golü bulamayınca sezonun ilk yenilgisini almış oldu.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Tosyaspor A.Ş. teknik sorumlusu Serkan Ertaş; " Maça iyi başladık 20. dakikaya kadar rakibimizi önde karşılayıp hücum için kanatları kullanacağımız dakikalarda, yediğimiz gol sonrası oyuncularımız strese girdi. Hazırlık maçlarından bu zamana kadar oynadığımız tüm maçlarda farklı skorla alınan galiyetlerin takımımız üzerinde oluştuduğu aşırı rehavet, zamansız yenilen golün getirdiği stress ile birleşince istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İlk yarıda yakaladığımız 3 pozisyondan birini atabilseydik oyuncularımızın üzerindeki stres'te kalkacaktı ama olmadı. Bu karşılaşmayı bir futbol kazası olarak görüyoruz, hedeflerimizde bir sapma olma olmadan önümüzdeki maçlara hazırlanmaya devam edeceğiz. Lig ve Play off maçları sonunda mutlu sona ulaşacağımıza takım ve yönetim olarak inancımız tamdır. Rakibimizi de kutluyoruz." dedi.

Tosyaspor A.Ş. bu hafta sonu yine Tosya Şehir stadyumunda 2.Amatör kümenin son maçında Abanagençlik Spor ile karşı karşıya gelecek.

Editör: TE Bilisim