Evet

Bugün tabiri caiz ise eskilerini dediği gibi ‘’Dananın kuyruğunun koptuğu’’ bir maça çıkıyoruz.

Tosyaspor-Kastamonu İl Özel İdaresi BAL ligi Final maçı..

Tosyaspor Kazandığı zaman değeri büyük..

Kaybettiğimiz zaman Tosya ve Kastamonu sporu için Bedeli ağır olan bir maça çıkacağız..

Tosya halkı, yöneticileri, taraftarları ve teknik kadrosundan futbolcularına kadar büyük bir inanmışlık ve cesaretle adeta meydan okuyorum dercesine bir maça çıkıyoruz

Hani sözlerimizin başında Tosyaspor bu maçı kazanırsa değeri büyük olacak dedik ya isterseniz bunu biraz açalım..

Neden bu kadar önemli..

Yıllar öncesinde Anadolu’nun bağrından çıkan bir Trabzonspor takımı vardı.Ülke futbolunda çok şeyler değiştirdi. Kazandığı başarı ve şampiyonluklarla Türk futbol tarihinde alışıla gelmiş birçok tabuları yıktı..

Türk futbolu için çok önemli futbolcuların ve teknik kadronun yetişmesinde bir akademi takımı oldu. İşte Tosyaspor’da bugün kazandığı zaman BAL ligine çıkarak İl Özel İdare takımının yıllardır Kastamonu sporuna hiçbir şey kazandırmayan hegomanyasına ve baskısına bir son vercek..

Tosyaspor kazanırsa Kastamonu spor camiası kazanacak.Tosyaspor kazanır ise bir Taşköprüspor,Cidespor,İneboluspor,ve Seydilerspor kazanacak. Kastamonu ve ilçelerinde futbol oynayan gençlik ve altyapı kazanacak.

Her yıl BAL liginde başarısız bir sezon geçiren altyapısı olmayan Kastamonu’yu başarılı bir şekilde temsil edemeyen bir takım kaybedecek. Yıllardır Kastamonu’ya göstermiş olduğu Ahde-Vefası ile tecrübesi ve heyecanı ile diğer ilçe takımlarına örnek olacak bir Tosya kazanacak..

İşte o yüzden kazandığımız zaman değeri büyük bir maça çıkıyoruz..   

Kaybedersek Bedeli ağır olur dedik..

Neden mi

Kaybettiğimiz zaman sadece Tosyaspor değil Kastamonu spor camiası kaybedecek ve bedelini ödeyecek..Tosya spor camiası yıllardır BAL ligine çıkmak için mücadele ediyor.  Maddi ve manevi tüm imkanlarını seferber ederek iki yıldır Amatör ligde şampiyon oluyor.Ve bu gün yine final maçına çıkıyor.

Final maçında yine geçen sene olduğu gibi Tosyaspor kaybeder ise artık Kastamonu ilçelerinde Amatör futbol ruhu biter. 2023-2024 sezonunda Kastamonu Amatör ligde oynayacak takım bulamazsınız. Ne Tosyaspor’u kalır nede diğer ilçe takımları. 

Kastamonu’da ve ilçelerde futbol biter..

Sonuçta ilçelerde spora yönelmeyen gençliğin son halini siz bir hayal edin..

İşte o yüzden Tosyaspor bu maçı kaybederse hem Tosya içim hem diğer ilçeler için hem de Kastamonu için bu işin bedeli ağır olur.

Her şey geç olmadan biz açizane uyaralım

Teknik kadrosundan futbolcularına kadar Tosya halkı bu final maçına çok iyi hazırlandı ve inandı.

Kastamonu spor camiası sende  inan ve gereğini yap..

TOSYA'LI KIZLARDAN AZMİN ZAFERİ TOSYA'LI KIZLARDAN AZMİN ZAFERİ

Tosya yıllar önce sizin için fedakârlık yaptı sizde ahde vefanızı gösterin artık.

Hiç kimse bu saatte den sonra bedel ödemek zorunda kalmasın

Vesselam..  

Editör: TE Bilisim