HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) –Kastamonu 1.Amatör Ligde şampiyon adaylarından olan Tosyaspor Yönetimi ve futbolcular hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Ormanspor maçı öncesi İlçe Kaymakamı A.Ferhat Özen’i makamında ziyaret ederek maça davet etti.

Tosyaspor kulüp başkanı Sefa Abayın ziyarette yaptığı açıklamada ‘’ Bu hafta sonu kendi sahamızda ve seyircimiz önünde Ormanspor ile kritik bir maça çıkacağız. Bu maçta alacağımız 3 puan bizim için şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım olacak. Takım olarak hazırlıklarımıza ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu önemli maç öncesi ilçe Kaymakamız A.Ferhat Özen’i makamında ziyaret ederek kendisini maça davet ettik’ ’dedi.

Tosya Kaymakamı A.Ferhat Özen ‘’ Tosyaspor yöneticilerinin ve futbolcuların yapmış oldukları bu davetten ve ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Tabiki hafta sonu oynayacağımız bu kritik maçta takımımızın yanında olup tribünde yerimizi alacağız. Tosyaspor takımına şimdiden başarılar diliyorum’ ’dedi.  

Yöneticiler Kaymakam A.Ferhat Özen’e Tosyaspor forması ve atkısı hediye ederek hafta sonu oynanacak Ormanspor maçına davet etti.

Editör: TE Bilisim