Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu 1. Amatör kümede mücadele eden Tosyaspor Pazar günü Tosya İzzet Aksalur Şehir Stadyumunda şampiyonluk adaylarından Yolspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın büyük önem taşıdığı bu maçta her iki ekipte sahaya 3 puan parolasıyla çıktı.

Taraftarların oldukça yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmayı  Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil,Tosya Milli Eğitim Müdürü S.Murat Demirci, Tosya İlçe Spor Müdürü İsmail Keskin ve çok sayıda sporsever büyük bir heyecan ile izledi.
Maça hızlı başlayan Tosyaspor özellikle sağ kanattan yaptığı ataklarda rakip takım ceza sahasında gol aradı.Maçın ilk yarısı  0-0 bitti. Devre arasında Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’in soyunma odasına inerek yaptığı konuşmada '' Arkadaşlar ilk yarı çok iyi mücade ettiniz inşallah ikinci yarıda golü bularak maçtan 3 puan ile ayrılacağız.Sizlere güveniyoruz.Bizleri mahçup etmeyiniz''dedi.

Maçın İkinci yarısına fırtına gibi başlayan  Tosyaspor beklediği golu 90+1 de  Sinan Kaymak’ın ayağından bularak 1-0 öne geçti .
Kastamonu Yolspor maçın 90+3 dakikasında ani gelişen atakta şok bir gol atarak maçı 1-1 getirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayıca her iki takımda sahadan 1 puanla ayrıldı. Maç sonunda Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil her iki takımın soyunma odasına giderek futbolcuları tebrik etti.

Editör: TE Bilisim