Kastamonu Reşat Yılmaz 1.Amatör Kümede şampiyon olarak ligi tamamlayan temsilcimiz Tosya Spor A.Ş. 15 günlük hazırlık çalışmasının sonuna geldi. 7 gün kastamonuda 7 günde Tosya'da çalışmalarına devam eden temsilcimiz, Cuma günü öğleden sonra Boks Federasyonu tesislerinde maç saatine kadar son kamp sürecini de tamamlamış olacak.

Hafta içi Kastamonu'da yapılan toplantı sonucunda Bal Ligine yükselme maçı tarihi saati ve stadyum seçimi sonuçlandı. Alınan karar doğrultusunda 24.04.2015 Bu pazar günü saat 15.00'da Gazi Stadyumunda temsilcimiz Tosya Spor A.Ş. & Kastamonu İl Özel İdare Spor ile karşı karşıya gelecek.

Tosya Spor A.Ş. Kulübünden yapılan açıklamaya göre, Pazar günü saat 13.00'da Hanönünden karşılaşmaya gidecek taraftarlar için otobüsler kaldırılacağı duyuruldu. Bal Ligi yükselme maçına Tosya BLD. Başkanı Kazım Şahin, Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır ve birçok protokol üyesiyle taraftarlar gelerek, Gazi Stadyumunda temsilcimiz Tosya Spor A.Ş. yi 90dk. boyunca destekleyecekler.

Kastamonu'da son yılların en zevkli karşılaşmasına sahne olacak olan Bal Ligine Yükselme maçına Kastamonu spor camia'sınında yoğun ilgi göstereceği bekleniyor. (Alaattin Keşoğlu)

Editör: TE Bilisim