HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KAMERA: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu 1.Amatör Lig Kırmızı Grup da şampiyonluk mücadelesi veren Tosyaspor Futbol takımı oyuncular ligin son haftasında evinde misafir edeceği Çatalzeytinspor maçı öncesi havaya girdi.

Ligin son haftasında şampiyonluğun belli olacağı kader maçı öncesi Tosyaspor’lu futbolcular ve teknik heyet hafta içinde yoğun geçen taktik antrenmanlarla maça hazırlandı. Günde iki antrenman yapan futbolcular maç günün yaklaşması ile şampiyonluk maçının stresini yaşamaya başladılar.

Cuma akşamı yapılan son antrenman sonrasında Tosyaspor yönetimi mangal partisi yaparak oyuncuları motive etmeye çalıştı. Futbolcular ise hafta boyunca günde iki antrenman yaparak hazırlandıkları şampiyonluk maçının son gününde kendilerini farklı havaya sokarak maçın stresini üzerlerinden atmaya başladılar.

Sosyal medyada paylaştıkları görüntülerle bir anda gündem olan oyuncular Kurtlar Vadisi jenerik müziği eşliğinde halay çekerek stadyuma giriş yapmaları sosyal medya platformlarında çok sayıda beğeni aldı.

Editör: TE Bilisim