YRL

-Tosya Spor futbolcusu belediye başkanı Volkan Kavaklıgil Futbolu bıraktı

(FOTOGRAFLI)

TOSYA VOLEYBOL TURNUVASINDA YOK BÖYLE BİR MAÇ VE BÖYLE BİR OYUNCU TOSYA VOLEYBOL TURNUVASINDA YOK BÖYLE BİR MAÇ VE BÖYLE BİR OYUNCU

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KAMERA: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – 2019 yılında Tosyaspor’la sözleşme imzalayarak lisans çıkartılan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil aktif futbol hayatına veda etti.

Tosyaspor kulübünde 2002-2010 yılları arasında futbol oynayan ve 2019 yılında yapaılan Belediye başkanlı seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi belediye başkanı olarak seçilen Volkan Kavaklıgil o dönemde futbola ara vermişti.Tosyaspor yönetimi ve başkanı Sefa Abayın 2019 yılını Aralık ayında yaptığı görüşmeler sonucunda Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ile sözleşme imzalayarak tekrardan Kırmızı Beyaz formasını giydirerek Tosyaspor kadrosuna katmıştı.

Volkan Başkan İlk maçında 3 gol atarak hattirick yaptı

Kastamonu 1.Amatör ligde mücadele eden Tosyaspor’un bu transferi o dönem ulusal basında yer almış ‘’Hem Belediye Başkanı hem Futbolcu’’ manşetleri atılmıştı. Çıktığı ilk amatör lig maçında başarılı bir performans gösteren Tosyasporlu oyuncu Volkan Kavaklgil maçta attığı 3 golle hattirick yapmıştı. Daha sonra yaşadığı sakatlık ve şansızlıklarla mücadele eden Belediye başkanı Volkan Kavaklıgil futbola uzun süre ara vermek zorunda kaldı. Belediyenin yoğun iş temposu nedeni ile aktif spor hayatına vakit ayıramayan futbolcu Volkan Kavaklıgil profesyonel futbol hayatına son noktayı koyarak futbolu bıraktı.

Tosyaspor yönetimi yeni sözleşme imzalamadı

Futbolcu ve Belediye başkanı Volkan Kavaklıgil’in futbolu bırakma kararı sonrası Tosya spor yönetimi futbolcusu ile yeni sözleşme imzalamadı. Alınan bu karar taraftarlar arasında büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. Tosyaspor yönetimine ve Sefa Başkana seslenen taraftar grubu ‘’ Bizler Tosyaspor’a her zaman destek verdik. Başkanımız belki sporcu kimliği ile takımımıza yeteri kadar katkı sağlayamazsa da bizle başkanımızı tekrardan kulübüz içinde görmek istiyoruz. İnşallah yönetimiz bizim bu talebimizi görür ve yeni sezon öncesi takımızın taraftar desteğini yanında hissetmesi için başkanımı ile yeniden sözleşme imzalanır’’ dediler.

(SDA-

Editör: TE Bilisim