HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) –Kastamonu 1.Amatör Beyaz grupta 2022-2023 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligini hedefleyen Tosyaspor pazar günü karşılaşacağı güçlü rakibi Taşköptüspor maçına yüksek moral ile hazırlanıyor.  

TOSYASPOR-ÇATALZEYTİNSPOR MAÇINDA STRESLİ DAKİKALAR TOSYASPOR-ÇATALZEYTİNSPOR MAÇINDA STRESLİ DAKİKALAR

Kastamonu 1. Amatör Küme’de 2022-2023 sezonunda iki ayrı grupta 12 takımın mücadele ettiği ligde son şampiyon Tosyaspor kendi sahasında geçtiğimiz gafta Seydilerspor’u 6-0 mağlup ederek, haftanın en farklı skoruna imza atmış ve gücünü göstermişti.

Tosyaspor’un yer aldığı Beyaz Grup’ta Tosyaspor kendi sahasında Seydilerspor’u 6-0 mağlup ederken,Yurdum GSK deplasmanda Yolspor’u 2-1, Taşköprüspor ise Çatalzeytinspor’u yine deplasmanda 1-0 mağlup etmişti.

Tosyaspor Başkanı Sefa Abayın Taşköprüspor maçı öncesi yapmış olduğu açıklamada ‘’ Geçtiğimiz sezon Amatör ligde başarılı bir sezon geçirerek şampiyon olmuş ve BAL ligi Play-Off final maçında Kastamonu İl Özel İdaresine şansız bir şekilde kaybetmiştik. Bu sezon çok iddialı ve güçlü bir takım kurduk 10 tane birbirinden değerli futbolcu arkadaşlarımızı teknik kadromuzun onayı ile transfer ettik. Sezonun ilk maçında gücümüzü ve iddiamızı göstererek Seydilerspor’u farklı bir şekilde 6-0 yendik. Bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız geçtiğimiz sezonun BAL takımı Taşköprü maçına çok iddialı ve iyi hazırlanıyoruz. Pazar günü karşılaşacağımız Taşköprü maçından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyoruz. İnşallah herhangi bir sakatlık olmadan centilmence geçen bir maç sonrası evimize 3 puan ile döneceğiz.Hafta sonu oynayacağımız maça tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz. Bu sezon ki parolamız ‘’100.Yılda Hedef BAL Ligi’’ diyerek hazırlıklarımıza devam ediyoruz’’ dedi.

Editör: TE Bilisim