Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tosya İzzet Aksalur Şehir Stadında saat 15:30’de başlayan karşılaşma Tosya spor ile Çatalzeytin spor karşı karşıya geldi. Maça hızlı ve atak başlayan Çatalzeytin spor maçın 3.dakikasında Tosya spor ceza sahası içinden oluşan karambolde 4.numaralı oyuncusu Şaban Emirhan Erkan’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti.

Tosyaspor maçın ilk dakikasında yediği şok golün stresini üzerinden çabuk atarak maçın 9.dakikasında 16.dakikasında ve 29 dakikasında 19 numaralı oyuncusu Sabri Okumuşun attığı gollerle maçın ilk yarısını 3-1 önde kapattı.

Maç 3-1 geldikten sonra rakip futbol takımı kaptanı 10 numaralı futbolcu Bilal 30 dakikada yedikleri 3 golle bir anda geriye düşmenin ve maçın stresini kaldıramayarak Tosyasporlu oyunculara inceden fauller yapmaya başladı.Tosyaspor'lu futbolcuların tahriklere gelerek karşılık vermemesi ve sakin ve güzel futbolu karşısında iyiden oyun disiplininden kopan Bilal bu defa hakemlerin üzerine oynayarak her pozisyona ititraz etti.Maçın ikinci yarısının başlaması ile birlikte seyircilere karşı söylemler ve el kol hareketlerinde bulunması sonrasında Tosyaspor taraftarlarının sert tepkisi ile karşılaştı.

Bilal maçın 78.dakikasında oyundan çıkarken bu defa formasını çıkararak Tosyaspor taraftarlarına alaylı bir şekilde gülümsemesi taraftarları çileden çıkardı.Saha kenarında uzun süre taraftarlarla söz münakaşası yaşayan kaptan Bilal daha sonra soyunma odasına gitti.

TOSYASPOR-ÇATALZEYTİNSPOR MAÇINDA STRESLİ DAKİKALAR TOSYASPOR-ÇATALZEYTİNSPOR MAÇINDA STRESLİ DAKİKALAR

Editör: TE Bilisim