HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) –Kastamonu 1.Amatör Beyaz grupta 2022-2023 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligini hedefleyen Tosyaspor ligin ikinci yarısına bomba yeni transferleri ile hazırlanıyor.

Yeni transferleri ile beraber taraftarlar tarafından önemli beklentilerin bulunduğu Tosyaspor, 2022-2023 güçlü ve iddialı kadrosunu oluşturarak Kastamonu 1.Amatör Beyaz grupta hafta sonu başlayacak olan ligin ikinci yarısına günde çift antrenmanla hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Ligi'ni kıl payı kaçıran Tosyaspor Cumhuriyetin 100.kuruluş yılında şampiyon olarak geçen sezonun rövanşını alıp BAL ligine çıkmayı hedefliyor. Liğin ilk yarısını Taşköprüspor’un 1 puan arkasında ikinci tamamlayan Tosyaspor yaptığı 4 transfer ile hafta sonu karşılaşacağı Seydilerspor maçına hazırlanıyor.

Tosyaspor Başkanı Sefa Abayın www.tosyahaberleri.com haber sitemize yapmış olduğu açıklamada ‘’ 2022 – 2023 sezonu Kastamonu 1.Amatör Beyaz grupta ligin ilk yarısını Taşköprüspor’un 1 puan gerisinde ikinci tamamladık. Lige verilen arada Transfer döneminin başlaması ile birlikte takımımızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Bu futbolcu arkadaşlarımıza verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyorum. Teknik yönetimsizle yaptığımız toplantılarda hocalarımızın tespit etmiş olduğu futbolcu arkadaşlarla irtibata geçerek istediğimiz oyuncuların tamamı ile anlaştık. Bu futbolcu arkadaşlarımız

Muratcan Karaoğlu -Ormanspor

Murat Tato-Ormanspor

Hatem Yasin Macit- Pazarici Köprülüspor

TOSYASPOR'U DURDURAMAYACAKLAR TOSYASPOR'U DURDURAMAYACAKLAR

Eyüp Han Odunkıran - Sultangazispor

Sezon başında söylediğimiz gibi Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılında önce Kastamonu Amatör ligde şampiyon olup sonrasında BAL ligine çıkacağız. Yeni ve güçlü yönetimimizle ve teknik kadromuz, futbolcu kardeşlerimizle taraftarımızın da desteği ile önce şampiyonluk sonra BAL ligine çıkan bir takım olacağız. Ara Transfer döneminde çok iddialı ve güçlü bir takım kurduk 4 tane birbirinden değerli futbolcu arkadaşlarımızı teknik kadromuzun onayı ile transfer ettik. İnşallah yakın zamanda yapacağımız çilek bir transfer ile ligin ikinci yarısında ilk maçımızda Seydilerspor deplasmanda yenerek bir sonraki hafta bizim için final maçı olan Taşköprüspor ile karşılaşacağız. Bu sezon ki parolamız ‘’100.Yılda Hedef BAL Ligi’’ diyerek hazırlıklarımıza devam ediyoruz’’ dedi.

Editör: TE Bilisim