GaziStadı'nda oynanan karşılaşmada Tosyaspor'u 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden İl Özel İdare, önümüzdeki sezon da BAL'da mücadele etmeye hak kazandı.
Tosyaspor ise Kastamonu 1. Amatör Ligi'nde mücadele edecek.Gazi Stadı'nda oynanan karşılaşmaya hızlı bir başlangıç yapan İl Özel İdare KHS, karşılaşmanın 5'nci dakikasında Sefa Kargacıoğlu'nun şık  golüyle 1-0 öne geçti. Mücadelenin 22'nci dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Sefa, Oğulcan Erdul'un ortasına sert birkafa vuruşu yaparak topu ağlara gönderdi ve hem kendisinin hem de takımının 2'nci golünü kaydetti.

Karşılaşmanın 30'ncu dakikasında sahneye çıkan Mustafa Özsoy durumu 3-0 yaparken, 36'ncı dakikada ceza sahası içinden sert bir vuruş yapan Oğulcan Erdul da durumu 4-0 yaptı.Karşılaşmanın ilk yarısı İl Özel İdare KHS'nin 4-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.İkinci yarıya hızlı başlayan Tosyaspor,  54'ncü dakikada Fatih Gökçe'nin ayağından gelen golle farkı 3'e indirse de.  61'de Oğulcan Erdul, 90'ncı dakikada Serbay Aydın'ın attığı gollerle İl Özel İdare KHS, sahadan 6-1 galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla birlikte İl Özel İdare KHS, önümüzdeki sezon BAL'da oynamaya bir kez daha hak kazandı. Kaynak: Mekanın sahibi:  Özel İdare KHS

Editör: TE Bilisim