Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu 1.Amatör Ligi'nin şampiyonluk favorilerinden olan ve sezona 5'de 4 ile devam eden Tosyaspor ligin ikinci yarısı başlamasına kısa süre kalada transfer çalışmalarına hız verdi.

Tosyaspor teknik kadrosu Ferit ve Erol hoca ile Transfer komitesi başkanı Cengiz hoca adeta amatör liglerde futbolcu avına çıktı.Tosyaspor'un ikinci yarıya daha güçlü girmesini hedefleyen yönetim tüm imkanlarını seferber ederek teknik kadroya her türlü desteği veriyor.

Bazende transfer çalışmalarında kaçan balık büyük olur hesabı önemli futbolcuları elimizden kaçırıyoruz.Son olarak ilçemizde yufkacılık yapan Ziya Ustanın yeğeni ve  geçtiğimiz sezon gerek oynadığı takımlarda gerekse BAL liginde iz bırakan ve futbolseverlerin sevgi ve saygısını kazanan Tosyalı lakaplı Cemal Özsüngü 'yu elinden kaçırarak Gerze Belediye Spor ile anlaştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Gerze Belediyespor AS Başkanı Deniz Mızraklı, “Cemal Özsüngü’ ye yuvana hoş geldin, Gerze Belediyespor ve Gerze halkına da hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum. Geçtiğimiz sezon BAL liginde top koşturan futbolcumuz Cemal Özsüngü spor kulübümüzle anlaştı. Kendisine tekrar hoş geldin diyor, sakatlıksız ve sonu şampiyonlukla tamamlanacak olan başarılı bir sezon, takımımızın her zaman yanında olan ve desteğini esirgemeyen Kulüp Başkanımız Gökhan Giresun'a teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

TOSYASPOR'DA PUAN KAYBI DEVAM EDİYOR TOSYASPOR'DA PUAN KAYBI DEVAM EDİYOR

Bu haber Gerze'nin Sesi Gazetesi ve gerzeninsesi.com adlı internet sitesinden alınmıştır.

Editör: TE Bilisim