Seçmelerine Tosya’dan İki Yıldız Futbolcu adayı Davet edildi.


 

Geçtiğimiz yıl Tosya İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün bünyesinde kurulan Tosya Gençlik Spor Kulübü daha 1 yılını doldurmadan ilk şampiyonluğunu Kastamonu U 13 futbol ligini lider bitirerek kazanmıştı.Ligi şampiyon olarak bitiren Tosya Gençlikspor takımı oyuncularından Engin Sirke oğlu ve Furkan Ağacıkoğlu oynadıkları güzel futbol ile maçlarda dikkatleri çekmişlerdi.


Kastamonu il şampiyonu olan takım Düzce’de düzenlenen Bölge şampiyonluğuna gitmiş ve oynadığı  maçlar sonrasında ilçemizi başarı ile temsil ederek Tosya’ya dönmüşler idi.

Düzce de oynanan maçlarda il şampiyonasında olduğu gibi bölge şampiyonasında da oynadıkları güzel futbol ile dikkatleri çeken Engin Sirkeoğlu ve Furkan Ağacıkoğlu Türkiye Futbol Federasyonu 1999 doğumlu futbolcular içinTakım Havuzuna sporcu seçmelerine davet edildiler.

Tosya’dan yetenekli ve gelecek vaad eden futbolcularımızın M takım seçmelerine gitmeleri ve Tosya mızı başarılı bir şekilde temsil ederek Türkiye Mi Takımı genç takımlarına seçilmelerini temenni ediyoruz.

Eylül ayında  11 gün sürecek kamp ve seçmelere gidecek olan Furkan Ağacıkoğlu ve Engin Sirkeoğlu ile yapığımız görüşmelerde ‘’ Bizler Tosya’yı temsil edeceklerini ve   Mi Takıma seçilmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ve inşallah başarılı olacaklarını söylediler.

Genç sporcularımızın velileri Yusuf Sirkeoğlu ve Serhat Ağacıkoğlu yetenek vaad eden çocuklarının yanlarında olduklarını ve her zaman destek olacaklarını  aynı desteği ilçe yetkililerinden de gördüklerini söyleyerek yetkililere teşekkür ettiler.  

www.tosyahaberleri.com haber sitesi olarak Türkiye Mi Takım Seçmelerine katılacak olan bu iki gencimize başarılar diler ve seçmeleri kazan salarda kazanamazlarsa da ilçemizi başarı ile temsil ettikleri için şimdiden Teşekkür ederiz.  

 


Editör: TE Bilisim