Çarşamba Akşamı Oynanan Yarı Final Maçlarında TKS,  Cebeci Spor ile, Osmanlı Bilardo'da Yaran İnşaat ile karşı karşıya geldi.
 
Turnuvanın 2 Favori takımı TKS ve Cebeci Spor arasında oynanan yarı final maçına Tosya'lı seyircilerde büyük ilgi gösterdi. Seyirci tribününde oturacak yer kalmazken, bazı taraftarlarda davul eşliğinde takımlarına destek verdiler.
 
TKS Cebeci maçı beklenildiği gibi başladı, her iki takımda Finale adlarını yazdırabilmek için adeta savaştılar. 1.yarıda zaman zaman sert anlar yaşanırken Maçın hakemi kart konusunda taviz vermedi. İlk yarı TKS'nin 1-0 skoru ile sona erdi.
 
2. Yarıya oldukça hızlı başlayan takımlar 1. yarıya göre oldukça sert bir futbol sergilemeleri, beklenen kartların çıkmasına yol açtı.Maçın hakemi skor 1-0 iken 1 kırmızı 2-0 iken 2 kırmızı ve 3-0 iken 3 kırmızı kart göstererek Cebeci Spor'dan 4 futbolcuyu saha'dan attı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca yarı finalin ilk maçı TKS nin 3-0 skoru ile sona erdi.
 
Atılan Oyuncular Muharrem Gökırmak - Okan Karadağ - Sinan Kaymak ve Yücel Çalışkan.
 
Maç sonrası saha dışında da istenmeyen bazı olaylar medyana geldi. İki takımın oyuncuları arasında maç sonu yaşanan tatsız olaylar diğer futbolcuların araya girmesiyle büyümeden sonlandırıldı.
 
Yarı Final maçlarının ikincisi ise Osmanlı Bilardo ile Yaran İnşaat arasında oynandı. Yarı Finalin 2. maçında herhangi bir tatsız olay yaşanmazken Finale adını yazdıran takım 4-3 lük skor ile Osmanlı Bilardo oldu.
 
Final Maçları Bu Akşam
Saat 21-22.00'da TKS ile Osmanlı Bilardo arasında oynanacak.
Turnuvanın üçüncüsü ise Şampiyon olacak takımın yarı finalde eledği takım olacak.
 
TKS - Cebeci Karşılaşması Sonrası Kameralara Yansıyan O Tatsız Görüntüler Az Sonra Haber sitemizde
Editör: TE Bilisim