Haber: Sedat Ağacıkoğlu

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Grubunda Tosya Temsilcisi Tosya Veteranlar spor, Karabük Aydınlıkevler Veteranlar spor ile Pazar günü saat 14.00'te Tosya Şehir Stadyumunda karşılaştığı rakibine 3-1 yenildi.

Tosya Veteranlar ligin ikinci maçında kendi evinde karşılaştığı Karabük Aydınlıkevler Veteranlar maçı zorlu bir mücadeleye sahne oldu.İlk maçında deplasmanda Çankırı Veteranlara yenilen Tosya Veteranlar ligin ikinci macına kendi sahasında gakibiyet ve üç puan hedefi ile çıktı.

İlk haftayı mağlubiyetle kaybeden Tosya Veteranlar kendi sahasında taraftarın desteği ile maça hızlı başladı.Maçın ilk yarısı 0-0 berabere bitti. Maçın ikinci yarısında tecrübesini ortaya koyan Karabük Veteranlar takımı tecrübeli oyuncusu Suat Gergen'in ayağından bulduğu 3 golle maçtan 3-1 galip ayrılmayı bildi.

Maç sonrasında kısa bir değerlendirmede bulunan Tosya Veteranlar futbol takımı oyuncu ve Antrenörü Nezir Öztürk '' Istediğimiz oyunu oynayamadık. Düşündüklerimizi uygulayamadık. Bunun sonucu kötü bir oyun ve üzücü bir skor ile sahadan 3-1 mağlup ayrıldık. Bizi desteklemek için gelen sporsever dostlara galibiyet armağan edemediğimiz için çok üzgünüz. Yeni bir lig ve yeni kurduğumuz bir takım ile daha iyi olmak ve ilçemizi lâyık olduğu şekilde temsil etmek için çalışacağız''dedi.

Tosya Veteranlar takımı önümüzdeki hafta Karabük'ün ikinci Veteranlar takımı olan Karabük Yaşa ve Yaşat Veteranlar takımı ile deplasmanda karşılaşacak.

Editör: TE Bilisim