HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA)- Kastamonu 2.Amötörde mücadele edecek Tosya Spor ilk toplantısını yaparak Yönetim Kurulu görev dağılımını yaptı.

Akşam yemeğinde Tosya Basını ile bir araya gelen Tosya Spor Başkanı İhsan Yılmaz yaptığı konuşmada Tosya Sporu siyaseti asla sokmayacaklarını ancak yönetiminde her kesimden arkadaşının olacağını belirtti.  

‘’ BİZ AMATÖR YOLA CIKTIK VE AMATÖR KALACAĞIZ’’

İhsan Yılmaz toplantıda yaptığı açıklamada ‘’ Tosya Belediye spor döneminde yaşananlar geride kaldı. O gün sonrasında Tosya Spor olarak Futbol branşına bir yıl ara verdiğimizi duyurmuş idik. Şimdi 1 yıl aradan sonra tekrar yönetimi oluşturarak 2. Amatör kümede Futbol branşında mücadelemize devam edeceğiz. Bu bir yıl arada bizler tabii ki boş durmadık. Basketbol, Hentbol ve diğer branşlarda yaklaşık 300 sporcu ile çalışmalarımıza ve maçlarımıza devam ettik. Bugün ise bu yeni yönetim ile 2.Amatör ve U-17 liginde maçlarımıza başlayacağız. Bizler Amatör olarak yola çıktık ve öyle devam edeceğiz’’

‘’TOSYA SPOR BİZİM ÜST KİMLİĞİMİZ OLACAK’’

İhsan Yılmaz, tüm ilçeyi Tosya Spor etrafında birleştirmek istediklerini söyleyerek "Biz yönetim olarak tüm ilçeyi sportif alanda bir üst kimlikle buluşturmak istiyoruz. Tosya Spor bizim üst kimliğimizdir. Bu ilçede yaşayan herkes esnafından tutunda İş adamına ve taraftarına kadar bu takıma sahip çıkmalı. Bu kulüp hiçbir siyasi oluşum tarafından "Bizim takımımız" denilmesine çok karşıyız. Bu kulüp hepimizin kulübüdür. Hiçbir zaman Siyasi kimliğimiz olmayacak" diye konuştu.

‘’ GÖNLÜ ZENGİN VE YÜREKLİ ARKADAŞLARTIMIZLA YÖNETİM OLUŞTURDUK’’

Yönetimdeki arkadaşlarımız işin zorluğunu bilerekten bu göreve geldiler. Arkadaşlarımızı geçmiş dönemden yaşadıkları tecrübeleri yeni göreve gelen arkadaşlarımız ile paylaşarak ilk önce 25.Amatör kümede sonra ise 1. Amatör kümede şampiyon olacağız’ ’dedi.

  ‘’SAİR MASRAFLARIMIZ YILLIK 50 BİN TL’’

İhsan Yılmaz lig maçları öncesi kulübün ekonomik durumunu değerlendirerek’’ 2.Amatör lig maçları başlamadan önce üstüne basarak şunu ifade etmek istiyorum biz bu yola amatör çıktık ve hiçbir oyuncuyla para konuşmamız olmayacak. Bizler onların tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız. 2.Amatör ligi ve U-17 liginde toplamda 22 maç yapacağız. Bununda kulübe ortalama maliyeti 50 bin TL olacak. Biz Kulüp olarak elimizden geleni yapacağız fakat özellikle idarecilerimiz ve İş adamlarımızdan bizlere maddi ve manevi destek olmalarını bekliyoruz’ ’dedi.

Toplantı yemek sonrası yöneticilerin görev dağılımları ve istişare toplantısı ile sona erdi.

Başkan : İhsan YILMAZ
2.Başkan : Şakir Kuru
Sosyal İşler Sorumlusu : Sacittin Börekçi
Finas ve İdari İşler : Abdulbaki Abayın
Altyapı Sorumlu: Mustafa Gürlük
Amatör Spor Sorumlusu : Mustafa Beyaz
Futbol Şube Sorumlusu: Güngör Gizli
Genel Skreter : Serdar Şekerci
Muhasip : Erdal Daşdibek
Basın Sözcüsü : İsmail Beyrancı
Genel Kaptan : Ertuğrul Çolakoğlu

   (SDA-





 

Editör: TE Bilisim