Tosya Spor 2.amatör kümede Pazar günü saat 14:30 kendi evinde oynayacağı Pınarbaşı Spor maçı rakip takım yöneticisinin maç saatinde stadyumda olmaması nedeni ile oynanmadı.

 Kastamonu 2.Amatör kümede Grubunun ilk maçında karşı karşıya gelecek olan her iki takım maç saatinde Tosya İzzet Aksalur Stadyumunda hazır bulundu. Pınarbaşı spor takım yöneticisinin maç başlama saatinde stadyumda olmaması nedeni ile Federasyon görevlisi tarafından maç iptal edildi.

Tosya Spor basın sözcüsü Alaattin Keşoğlu basın mensuplarına yaptığı değerlendirmede ''Ligin ilk haftasında kendi evimizde oynayacağımız Pınarbaşı spor maçına iyi hazırlanmıştık. Taraftarımızın da desteği ile maçı alarak lige moralli bir şekilde girmeyi hedefledik. Fakat ne yazık ki öğrendiğimiz kadarı ile rakip takım yöneticisi bilmediğimiz bir nedenden dolayı takımı ile birlikte olamadı. Federasyon görevlisi kurallar gereği maçın bu şekilde oynanamayacağını rapor etti. Gördüğünüz gibi taraftarlarımız bu maça yoğun ilgi gösterdi fakat ne yazık ki maç oynanamadı. Tosya sporseverleri bir sonra ki kendi sahamızda oynayacağımız maça şimdiden davet eder bu gün ki maç iptalinden ötürü taraftarlarımızdan özür dileriz'' dedi 







Editör: TE Bilisim