HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

Kastamonu 1.Amatör lig Beyaz grupta bu hafta sonu Tosya şehir stadyumunda oynanan Tosyaspor- Yurdumspor maçının 83.dakikasında yaşanan sakatlık olayı ve sonrasındaki ilginç görüntüler maçın önüne geçti.

Tosyaspor’un rakibi karşısında 2-0 önde girdiği maçın 83.dakikasında Yurdumspor kalecisi Berat Genç çıktığı hava topunda Tosyasporlu oyuncu ile çarpışarak acı içinde yere düştü. Yaşanan sakatlık olayı sonrası hakem önce sağlık görevlisini sahaya davet etti. Saha içinde yapılan ilk müdahale sonrası sağlık görevlisi kalecinin sedye ile saha dışına alınmasını ve tedavisi için ambulans ile Tosya Devlet Hastanesine götürülmesini söyledi.

TOSYASPOR'UN İKİ YILDIZ OYUNCUSU İLK DEFA RAKİP OLDULAR TOSYASPOR'UN İKİ YILDIZ OYUNCUSU İLK DEFA RAKİP OLDULAR

İşte bu dakikadan itibaren trajikomik olay Tosya Şehir stadyumunda yaşanmaya başlıyor. Saha görevlisi olan Yasin arkadaşımız maç boyunca tek başına o kadar çok görev yapıyor ki; saha dışına kaçan topları toplayıp sahanın içine gönderiyor, Oyuncu değişikliklerinde takımlardan evrakları alıp yan hakemle irtibata geçerek oyuncu değişikliklerini yapıyor. Kim giriyor kim çıkıyor tek tek kontrol ediyor. Saha kenarında saha komiserinin vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda çalışmalar yapıyor. Bu işleri yapar iken Hakemin saha içine sedye istemesini ilk etapta duymuyor. Taraftarların Yasin’e seslenerek ‘’ Hakem sedye istiyor ‘’diye bağırması üzerine koşarak içeri gidiyor ve 80’li yıllardan kalmış olan sedyeyi tek başına başının üstüne koyarak taşımaya çalışıyor. Bu durumu gören Yurdumspor hocası Yusufcan Özdemir saha içine koşarak girip sedyeyi taşımakta zorlanan görevli Yasin’e yardım ediyor.

Bu trajikomik olay saha içinde yaşanırken Tosya Şehir Stadyumunda yetkililerin sadece seyretmesi akıllara acaba ‘’Bu İşte Bir Gariplik mi var ‘’sorusunu getirdi.

Editör: TE Bilisim