Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tosya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlararası Kaymakamlık Voleybol Turnuvasını Tosya Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu kazandı.

Kaymakamlık Voleybol Kupası için final karşılaşması oynandı.  Finale kalan Marangozlar Odası ve Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu arasında oynanan Voleybol karşılaşmasını Kaymakam Suat Hatam, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ile ilçe protokolü ve çok sayıda sporsever izledi.

Çok sayıda sporseverin izlediği ve yoğun tezahürat altında başlayan karşılaşma 5 set oynandı. Yaklaşık 2 saat süren karşılaşma da setler 2-2 berabere tamamlandı.Son uzatma setinde 16-14 alan Tosya Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu karşılaşmanın galibi oldu.

TOSYA BAHÇELİEVLER MAHALLESİ MUHTAR ADAYI METİN VAPUROĞLU'DAN İDDİALI AÇIKLAMA TOSYA BAHÇELİEVLER MAHALLESİ MUHTAR ADAYI METİN VAPUROĞLU'DAN İDDİALI AÇIKLAMA

Sahadan 3-2 galip ayrılan takım Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu kupanın sahibi oldu. Marangozlar Odası ise turnuvayı ikinci sırada tamamladı.

Karşılaşmanın ardından kupa ve madalya töreni düzenlendi. Dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını Kaymakam Suat Hatam, Belediye Başkanı ve protokol üyeleri verdi.

Turnaya katılan takımlar ve sporcular ile düzenleyenlere teşekkür eden Kaymakam Hatam, dereceye giren takımları tebrik etti.

Pandeminin ardından bu tür organizasyonların iyi geldiğini anlatan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, kaynaştırıcı olduğuna dikkat çekti. Takımları tebrik eden Kavaklıgil, sporculara ve turnuvayı düzenleyenlere teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim