İlçede her yıl düzenlenen halı saha turnuvasının açılış maçında sahada yerini alan oyuncuların formalarının sırtlarında bundan birkaç hafta önce amansız hastalığı yenik düşen arkadaşlarının ismi yazılı olarak çıktılar.

 

Toplam 18 takımın katıldığı Halı saha turnuvasının ilk maçında Cebeci Futbol takımı ile TKS Futbol takımı karşı karşıya geldi. Maç başlamadan önce oyuncular sahaya 10 gün önce yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden Fatih Karakoç ‘’ Seni Unutmayacağız ‘’pankartı ile çıktılar. Maç başlamadan önce 1 dakika saygı duruşunda bulunan oyuncuların formalarının sırtında Fatih Karakoç ismi olması maçı izlemeye gelen çok sayıda seyirciyi duygulandırdı.

 

TKS firma yetkilisi ve müdürü Zafer Nalbantoğlu yaptığı kısa açıklamada ‘’ Fatih Karakoç kardeşimiz yıllarca firmamızda çalıştı sevdiğimiz ve değer verdiğimiz bir kardeşimiz idi yaklaşık 6 ay önce yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamadı ve aramızdan ayrıldı Allah Mekânını Cennet etsin Acılı ailesine sabırlar versin. Bu halı saha turnuvasında oynayacağımız tüm maçları Fatih Kardeşimize ve onun hatırasına adıyor ve oynuyoruz’ ’dedi.

 

Maç başlamadan önce her iki takımın kaptanları yaptıkları ortak açıklamada bu maçı Fatih Karakoç arkadaşımızın hatırasına anmak ve turnuva boyunca anısını yaşatmak için oynayacaklarını söyleyerek Seni Unutmayacağı Fatih Karakoç diyerek maça başladılar.

 

Centilmence oynanan maç sonunda TKS Futbol takımı Cebeci Spor futbol takımın 3-0 yendi.





Editör: TE Bilisim