1985 – 2000 yılları arasında Tosya Belediyespor kadrosunda bulunan oyuncular oynadıkları hazırlık maçında gençlere örnek olacak şekilde centilmence ve başarılı futbol maçı sergilediler.





Emektar oyuncular Tosya Belediyespor’un sezon açılışına katıldıkları için çok mutlu olduklarını söyleyerek kendilerini açılış törenine davet eden Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulübü başkanı Kazım Şahin’e Teşekkür ettiler.







Belediye Başkanı Kazım Şahin ‘’Eski Kurtlar’’ diye tabir ettiği emektar futbolcu kardeşlerime  sezon açılışına katıldıkları için teşekkür ederim diyerek  oyunculara teşekkür plaket verdi.



Maç başlamadan önce takım Kaptanı Fevzi Ektaş yıllar öncesine giderek ilginç bir itirafta bulundu .’’Ben Tosya Belediyespor’da futbol oynar iken her hafta haftanın ilk on birine seçildiğini söyledi ve bunun sırrını da açıkladı ve maçları takip eden basın mensubu arkadaşa maç oynandıktan sonraa 5 kg pirinç hediye ettiğini bunun sayesinde otomatikman her hafta haftanın ilk on birine seçildiğini itiraf etti .Takım arkadaşları bunun bir espri olduğunu kaptanları Fevzi Ektaş’ın çok yetenekli ve başarılı bir futbolcu olduğunu söyleyerek eski günleri andılar.



Sezon açılışa katılan Emektar oyuncular

Fevzi Ektaş

Mustafa Kral

Abdullah Çelebi

Muharrem Özekmekçi

Murad Demirci

Erdoğan Güven

Hakkı Devrez

Yüksel

 

Editör: TE Bilisim