Yeni sezon için iddialı bir takım kuran Tosya Belediyespor, rakibi önünde özellikle ikinci yarıdaki futbolu ile öne çıkarken çalışmalara yeni başlamasına karşın gösterdiği performans ile maçta üstün olan taraf gözüktü. Çorum Belediyespor’da ise kamp kadrosunu şekillendirmek için alınan hazırlık maçında forma giyen isimlerin gösterdikleri performans Teknik Heyeti tatmin etmedi.



Maçın 28. Dakikasında gelişen ani atakta Çorum Belediyespor golü buldu. Bu dakikada ceza yayı üzerinde topla buluşan Serdar topu indirdi ve solunda boş durumdaki arkadaşı Abdullah’a çıkardı bu futbolcuda kaleci ile çapraz pozisyonda karşı karşıya kaldığı anda köşeye düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.



İlk yarının kalan dakikalarında Tosya Belediyespor’un gol çabası sonuç vermedi ve ilk yarıyı Çorum Belediyespor 1-0 önde tamamladı.



İkinci yarıda iki takımda farklı on birlerle mücadele etti. Maçın ikinci yarısında Tosya Belediyespor beraberlik baskısı kurdu ve 58. Dakikada Tosya Belediyespor oynadığı etkili futbolun sonunda Mahir’le eşitliği sağladı. Bu dakikada cezası sol çaprazında topla buluşan Mahir topu Muhammet’in altından ağlarına göndererek skoru 1-1 yaptı.



Maçın kalan bölümünde iki takımda orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta hücumda beklenen performansı gösteremeyince hazırlık maçından takımlar 1-1’lik beraberlikle ayrıldılar.

Maçı İskilip Belediyespor Teknik direktörü Nihat Armucu’da izleyerek sık sık not aldı.Maç sonunda Tosya Belediyespor teknik hocası Nezir Öztürk oynanan futboldan memnun olduğunu söyleyerek bu yıl hedeflerinin 3.lig olduğunu söyledi.

















Editör: TE Bilisim