HABER : Sedat Ağacıkoğlu -  İHA - TOSYA
                 Alaattin Keşoğlu   - DHA- TOSYA



İzzet Aksalur Tosya Şehir Stadyumun’da, teknik direktör Nezir Öztürk yönetiminde yeni sezona hazırlanan Kırmızı Beyazlılar, geçen yıl kısıtlı imkanlara rağmen gösterdikleri başarıyı bu sezon daha de ileri götürerek şampiyon olup 3.lig hesaplarını yapıyor.

Hazırlıklarla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Tosya Belediyespor’un tecrübeli çalıştırıcısı Nezir Öztürk, teknik heyet olarak futbolcuları şampiyonluk yarışına hazırladıklarını söyledi.


Teknik Direktör Öztürk, ilk etap kamp çalışmaları kapsamında takım olarak teknik ve kondisyon çalışmalarını artırdıklarını ifade ederek, "5 Ağustos itibariyle ilk etap kamp çalışmalarımıza başladık. Yoğun katılımla yeni sezon çalışmalarına başladık. Daha önce izlediğimiz ve anlaşma sağladığımız oyuncuların yanı sıra denenmek üzere gelen arkadaşlarımızı da izleme şansı buluyoruz. Bu sezon hedefimiz 3.lig ve bu doğrultuda hem teknik hem de taktik olarak hazırız. Transferi henüz tamamlamadık ve bizi şampiyonluğa ulaştıracağına inandığımız bir kaç oyuncu ile temaslarımız devam etmekte. İlerleyen günlerde yeni transferlerimizi açıklayacağız. İlçemiz sakinlerinden bu takıma sahip çıkmalarını ve maddi-manevi desteklemelerini arzu ediyoruz. İnşallah bu sezon arzu ettiğimiz şampiyonluğu ilçemize getireceğiz" dedi.


Kamp süresinde değişiklik yapabileceklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, "Kadromuzdan 3 futbolcu ayrıldı. Önemli oyunculardı. Fakat bir o kadarda önemli oyuncuları kadromuzda tuttuk. Bunun yanında da 7 futbolcuyla anlaştık. Şuanda takımın iskeletini, oyun anlayışını, disiplinini, fizik gücünü artırmak ve birbirleriyle uyumlarını sağlamak amacıyla çalışmalarımız devam ediyor. Grupta yer alacak takımların sayılarına göre de antrenman programımız ve kamp süremizi belirleyeceğiz" ifadesini kullandı.


Öztürk, futbolcuların performanslarına göre transfer yapıp yapmayacaklarına karar vereceklerini ifade ederek, şunları söyledi: "İhtiyacımız olan mevkilere oyuncu aldık fakat oyuncuların gösterecekleri performanslara bakacağım. Takımda ki arkadaşlık ve dengeleri bozmayacak transferler yapmaya gayret ediyoruz. Şu an aldığımız ve deneme aşamasında ki futbolcular henüz fizik bakımından hazır olmadıkları için yeteneklerini de ortaya koymalarını beklemiyorum. Ama geçmişte ortaya koydukları performansı da iyi biliyorum. Fizik durumları bayrama kadar bir netlik kazanacaktır. Salı günü Çorum Belediyespor ile Tosya’da bir hazırlık maçı yapacağız bu maçta denenmek için şu an takımımız ile çalışan oyunculara şans vereceğim bu maç sonunda transfer politikamız netleşecektir "dedi




Tosya Belediyespor antrenman sahasında göze çarpan 5 Nijeryalı oyuncunun gösterdiği başarılı performans şimdiden teknik heyetin kafasını karıştırdı. Statü gereği 2 yabancı transfer etme imkânı olduğunu söyleyen kulüp müdürü Selahattin Üner ‘’ Geçen yıl Tosya Belediyespor’un gösterdiği başarılı performans ve bu yıl ki hedeflerinin 3.lig olması yerli ve yabancı oyuncuların bizleri tercih etmesinde en büyük etkendir’’ dedi.


Tosya Belediyespor antrenmanında bir sürprizle karşılaşan basın mensupları Kozlu Belediyespor’a transferi konusunda basında haberleri çıkan Salim Uzun’un görüşlerini aldı. Uzun yaptığı açıklamada ‘’ Memleketim olan Zonguldak’a gittiğimde Kozlu Belediyespor yetkilileri görüşmek istediklerini söylediler. Ben kulüp binasına gittiğimde basın mensuplarının da hazır olduğu bir ortamda  transfer edilen oyuncular imza attırılıyordu. Bana da sende transfer oluyor gibi arkadaşların yanında bulunmamı rica ettiler. Ben Tosya Belediyespor oyuncusuyum ve burada mutluyum’’ dedi.









SON DAKİKA - SON DAKİKA  - SON DAKİKA

BAL LİGİ 6.GRUPDA BULUNAN RAKİPLERİMİZ



HABER ULUSAL BASINDA

http://www.haberler.com/tosya-belediyespor-calismalara-ve-transfere-hiz-4911588-haberi/

http://yerel.iha.com.tr/kastamonu/26/tosya-belediyespor-calismalara-ve-transfere-hiz-verdi/20130805AW000920

http://www.gazeteoku.org/yerel-haberler/Tosya-Belediyespor-Calismalara-Ve-Transfere-Hiz-Verdi.php

http://www.mersinim.net/kastamonu/tosya-belediyespor-calismalara-ve-transfere-hiz-verdi-h64560.html

http://www.haberx.com/tosya_belediyespor_calismalara_ve_transfere_hiz_verdi%2817,n,11381279,193%29.aspx



Editör: TE Bilisim