Tosya Belediyespor Teknik direktörü Nezir Öztürk Sezon açılışından birkaç gün önce Tosya Basın Mensupları  ile yaptığı kısa sohbet  görüşmesinde ‘’ Kulüp olarak bu sezon hiçbir transfer yapamadıklarını  takım oyuncuları ve teknik heyet olarak çok büyük fedakarlıklarda bulunduklarını ifade etti. Bal liginin çok önemli bir lig olduğunu söyleyen Nezir hoca yıllar öncesinin 3 ligini andıran bir lig olduğunu söyledi. Takım oyuncularının ve teknik heyetinin hazır olduğunu fakat kulüp yönetiminin şu an bal ligine hazır olmadığı ifade etti. Başarının gelmesi için Kulüp yönetiminin zorlanması gerektiğini  Yönetimde  görevli arkadaşlarımızın görevlerinin ve sorumluluklarının farkında olmalarını ve görevlerini yapmalarını istedi.

Şuan ki imkanlarla ilçemizi iyi temsil edecek bir kadro kurduklarını geçen seneki kadrodan  7-8 arkadaşımızın ayrıldığını o arkadaşlarımızın yerini doldurmak için titiz bir çalışma yaptıklarını ve de bunda başarılı olduklarını söyledi. Bu sezon Bal liginde ki rakiplerinin çok güçlü olduğunu birde buna fikstür dezavantajının eklendiğini ayrıca rakip takımların yönetimlerinin de çok güçlü olduğunu ve takımın yanında olduğunu söyledi.

Başkanımız Kazım Şahin Kulüp başkanlığı yanında ilçemizin sorunları ile ilgilendiğini bu yüzden kulübe yeterli zaman ayırmadığını bu yüzden yetkilerini ve sorumluluklarını yönetimdeki arkadaşlara devrettiğini fakat bu arkadaşlarımızda devamlılık olmadığı için yük benim üzerime Kulüp Müdürü Selahattin hocama  ve takım kaptanımız Bülent’in üzerinde olduğunu bundan başka kulüpte görev yapan kimse yok dedi. Hep destek Tam destek edebiyatı ile başarının gelmeyeceğini herkesin gücü yettiği kadar kulübe sahip çıkılmalı takımda siyaset veya başka etkenlerin olmamalı herkes fikir ve görüşlere saygılı olunmalıdır.

Kulüp Müdürü Selahattin Hoca yönetimin şu an teknik heyete bir baskısı olmadığını olmayacağını bunun nedenin de yönetimin şu an bir transfer yapmadığını o yüzdende teknik heyete bir baskı yapamayacağını söyleyerek başarı için yönetimin yanımızda olmalıdır dedi.

Takım Kaptanı Bülent ise tosya medyasının Tosya Belediyespor’un yanında olması gerektiğini ve takımın antrenmanlarını takip etmesini maçları takip etmesini eleştiriye ve övgüye açık olduklarını yani açıkçası Tosya Medyası olarak takımın yanında olun dedi.  

Son olarak Nezir Öztürk Hoca Tosya Belediyespor’a sahip çıkalım ve en azından kendi sahamızda oynayacağımız 13 lig maçında taraftar olarak yönetim olarak maddi ve manevi yanımızda olmalarını istiyoruz Basın olarak sizlerden bizlere ve takıma destek olmanızı istiyoruz ve İlçemizde faaliyet gösteren ulusal basın mensuplarına Teşekkür ediyorum dedi.









 Kazım Şahin  hedeflerinin  yeni sezon öncesinde kendilerini uzun ve çetin bir lig beklediğine değinerek ,hedeflerinin Bal Liginde başarılı maçlar çıkararak ilçemizi başarı ile temsil etmektir  bütün taraftarın takıma sahip çıkmasını istedi.



Kulüp Başkanı Kazım Şahin yaptığı konuşmada Yeni sezonun  sakatlıklardan ve üzücü olaylardan   bütün futbolcuların ve camianın uzak olması dileklerinde bulunarak yeni sezonun bütün  camiaya ve taraftara hayırlı olmasını diledi.  



Basın mensuplarının Stadyum'un koltuk renklerini sorması üzerine Başkan Şahin " Yapılırken ve renk tercihi seçilirken bize bu konuda kimse danışmadı, gönül isterdiki en azından Milli Takımımızın renkleri yada Kastamonu Spor'un renkleri tercih edilebilirdi. Beyaz rengin tercih edilmemesi ile ilgili olarak bizlere, çok çabuk kirlenip deforme ve görüntü kirliliği oluşturduğu yönünde görüş bildirildi. Eski haline nazaran şu an en azından rakip takımları gururla ağırlayabileceğimiz bir stadyumumuz var." dedi.





Sezon açılışında özellikle organizasyonun yeterli olmaması açılışın yapılacağı saatlerde iş makinelerinin halen çalışma yapması vede aylar önce www.tosyahaberleri.com haber sitemizin gündeme getirdiği büyükbaş hayvanların gene futbol sahasının etrafında bulunması gözlerden kaçmadı.













Tosya Belediyesporun tam kadro olarak sezon açılışına katılmasına rağmen yönetimin ve taraftarın sezon açılışına yeterli ilgiyi göstermemeleri teknik heyet ve oyuncular üzerinde olumsuz etki yaptı. 







İskilipspor ile oynanan  sezon açılış mücadelesi öncesinde  kurban kesildi ve ardından Din Görevlisi Abdullah Çelebi’nin okuduğu dua ile sezon açılışı yapıldı. Dua sonrasında   Kırmızı beyazlı futbolcular  taraftara tanıtıldı 























Tosya Belediyespor ile İskilip Belediyespor arasında oynanan hazırlık maçında konuk takım sahadan 2-0 galip ayrıldı.







Tosyahaberleri.com olarak ilçemizi Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Tosya Belediyespor'a lig'de başarılar diliyoruz.

Sedat Ağacıkoğlu (AHT) & Alaattin Keşoğlu (DHA)

Editör: TE Bilisim