İlk Yarıyı 2-0 önde kapatan Düzcespor ikinci yarıda biri penaltıdan olmak üzere maçı 5-2 kazandı


Tosya Beledi ye Spor ile Düzce Spor arasında Hasan Doğan Spor Tesislerinde oynanan Bölgesel Amatör Ligi 3. hafta müsabakası konuk Düzce Spor’un 5-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Bu gün bir çok ilk yaşandı. Hasan Doğan Spor Tesislerinde ilk oynanan maç Tosya Belediye Spor – Düzce Spor maçı oldu. Aynı zamanda İki haftadır kalesinde göl görmeyen Düzce Spor golle tanıştığı ilk maç olurken, Takımımızda Bölgesel Amatör Ligde ilk mağlubiyetini aldı.

Tosya Belediye Spor maça iyi başladı başa baş bir mücadele sahne olan maçta 19.Ersin Akkemik dakikada gelen gol takımın moralini bozdu. Golle bozulan mora birde orta hakemin tüm takdir haklarını rakip takım lehine vermesi bizim için sonun başlangıcı oldu. 41’ İbrahim Kumcu dan gelen ikinci gol oyuncularımızı motivasyonunu iyice bozdu. İlk yarı 2-0 takımımız aleyhine kapandı.

İkinci yarıya hırslı başlayan takımımız 46 Burak Gürsoy’de hakemin inisiyatifini kullanarak verdiği penaltı sonucunda durum 3-0 oldu. Takımımız 55. Dakikada bulduğu golle durumu 3-1 yaptı.  59.Ersin Akkemik Dakikada kalemizde gördüğümüz golle skor 4-1 oldu. Takımımız 61. Dakikada yediği beşinci golle skor 5-1 olunca moraller tamamen yok oldu.  Bütün bu olumsuzluklara rağmen takımımız 81. Dakikada ikinci golünü atarak durumu 5-2 yaptı. 3 Dakika uzatmanın verildiği maçta başka gol olmayınca maç bu skorla bitti.

Maçta bütün inisiyatiflerini rakip takım lehine kullanan hakem; Rakip takıma 2 bizim takıma 6 sarı kart gösterdi. Rakip takımdan 10 ve 2 numaralı oyuncular bizin takımdan da 11, 87, 5, 4, 1 ve 78 numaralı oyunculara sarı kart gösterdi.

Düzce Spor oyun olarak bizden üstün oynadı ve galibiyeti hakkederek aldı. Takımımız bu ligde kendisinin hafife alınacak bir takım olmadığını sergilediği oyunuyla gösterdi. Mağlubiyetimizin başlıca nedeni rakibin iyi bir takım olmasının yanında bireysel hatalar oldu.

Her şeye rağmen 15 EKİM 2011 günü TOSYA BELEDİYE SPOR – DÜZCE SPOR arasında yapılan müsabakada gerek seyirciler ve gerekse oyuncular arasında centilmenliğe gölge düşürecek bir davranış olmadı. Rahmetle yad ettiğimi merhum Hasan Doğan’ın adını taşıyan bu tesis onun adına yakışır bir maçla açılmış oldu.



Maçla ilgili fotograflar ilerleyen dakikalarda www.tosyahaberleri.com da...



Düzcespor                :    5

TosyaBelediyespor   :    2





DÜZCESPOR MAÇ KADROSU
--------------------------------------------------

1   Tolga Bahattin
2   Harun Dilli
3   Hakan Sofuoğlu 
4   Hüseyin Kubilay Öztan
5   Adem Alkurt
6   Behmen Behlül Seymen
11 Burak Gürsoy
7   İbrahim Kumcu
8   Osman Atay
10 Arda Gençdoğan
9   Ersin Akkemik


Düzcespor'un Gollerini Atan Futbolcular
--------------------------------------------------

İbrahim Kumcu
Ersin Akkemik
  19 ve 59

Editör: TE Bilisim