HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

TOSYASPOR'U DURDURAMAYACAKLAR TOSYASPOR'U DURDURAMAYACAKLAR

Kastamonu 1.Amatör Beyaz grupta 2022-2023 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligini hedefleyen Tosyaspor pazar günü kendi sahasından karşılaşacağı ezeli ve ebedi rakibi Taşköprüspor maçına taraftarı ve futbolcuları bir bütün olarak hazırlanıyor.

Yeni transferleri güçlü bir takım haline gelen Tosyaspor pazar günü Tosya Şehir stadyumunda saat 13:00 da karşılaşacağı rakibi Taşköprüspor’dan rövanşı almaya hazırlanıyor. Maç gününe kısa bir süre kala taraftarlar Taşköprüspor maçına özel ve sürpriz bir hazırlık için adeta gece gündüz hazırlanıyor. Tosyaspor takımı taraftar grubunun başında bulunan Onur Selçuk Büyükdeğerli haber sitemize yaptığı açıklamada ‘’ Evet Pazar günü çok önemli bir maçımız var.Tosyaspor taraftarları olarak bu maça çok önem veriyoruz. Ligin ilk yarısında Taşköprü’de oynadığımız maçta rakip takımın bizlere yaptıkları tezahüratları ve davranışları unutmadık. Bizlere gösterdikleri sevgiyi Pazar günü biz onlara fazlası ile göstereceğiz. Pazar günü tüm Tosya’yı şehir stadyumuna yığacağız. O gün var ya abi akla hayale gelmeyen bir organizasyon yapacağız. Sahaya çıkan Taşköprüspor futbolcuları ve tribündeki taraftarları neye uğradıklarını şaşıracaklar. Bizim pazar günü bu maçı almaktan başka çaremiz yok. Bu böyle biline. Bizler Sporun centilmenliğine ve kardeşliğine inanan taraftarlarız. Pazar günü bunu herkes görecek’’dedi.

Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Ligi'ni kıl payı kaçıran Tosyaspor Cumhuriyetin 100.kuruluş yılında şampiyon olarak geçen sezonun rövanşını alıp BAL ligine çıkmayı hedefliyor. Tüm hazırlıklarını bu hedef için seferber eden Tosyaspor yönetimi Pazar günü maçta takımının yanında olacak.

Tosyaspor Başkanı Sefa Abayın www.tosyahaberleri.com haber sitemize yapmış olduğu açıklamada ‘’ Geçtiğimiz sezon Amatör ligde başarılı bir sezon geçirerek şampiyon olduk. Geçtiğimiz sezon yaşamış olduğumuz şansızlık dan tecrübe kazanarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılında önce Kastamonu Amatör ligde şampiyon olup sonrasında BAL ligine çıkacağız. Yeni ve güçlü yönetimimizle vede taraftarımızın desteği ile Pazar günü Taşköprüspor’u sahamızda misafir edeceğiz. Pazar günü ki maça çok iddialı ve güçlü bir takım ile çıkacağız. Taraftarlarımızın desteği ile Taşköprüspor’dan rövanşı alıp lider koltuğuna oturacağız. Son günlerde Taşköprüspor basını ve taraftarları sosyal medya üzerinden 2017 yılından bu güne kadar Kastamonu Amatör liginde hiç yenilmediklerini ve Pazar günü Tosya deplasmanında bu seriyi devam ettirecekleri yönünde paylaşımlarda bulunuyorlar. Biz Tosyaspor olarak Pazar günü taraftarımızın da desteği ile Taşköprüspor’a bir ilki yaşatacağız ve evlerine elleri boş ilk yenilgiyi almanın acısı ile göndereceğiz. Bu sezon ki parolamız ‘’100.Yılda Hedef BAL Ligi’’ diyerek Pazar günü Taşköprüspor takımını ve taraftarlarını bekliyoruz’ dedi.

Editör: TE Bilisim