Tosya’da ki tüm ilköğretim okullarının katıldığı turnuvada 2000 ve 2001 doğumlu öğrenci sporcular yer aldı. Toplamda 140 sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda guruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar yarı finale;yarı final de de rakiplerini yenen Tosya Mehmet Akif Ersoy ilköğretim okulu ve Yavuz Selim İlköğretim okulları finale adını yazdırdılar.





Müsabakaya yoğun ilgi olduğu gözlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret KORKMAZ, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Zeki TAŞ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cemalettin İPEK’ , okul idarecileri, öğretmen ve öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği maçı Tosya Mehmet Akif ERSOY ilköğretim okulu rakibini 4-1 yenerek kazandı ve şampiyon oldu.

Engin Yıldızlaştı

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulu Futbolcusu ve Tosya Gençlik Spor Kulübü Lisanslı Futbolcusu olan Engin SİRKEOĞLU Final müsabakasında attığı 4 golle takımını şampiyonluğa taşırken izleyicilerden büyük alkış aldı.

Final müsabakasından önce oynanan 3.lük 4.lük maçını ise Atatürk ilköğretim okulunu 3-1 yenen Namık Kemal İlköğretim okulu kazandı.Bu sonuçlardan sonra sıralama şu şekilde oluştu.

1.Mehmet Akif Ersoy i.ö.o

2.Yavuz Selim i.ö.o

3.Namık Kemal i.ö.o

Editör: TE Bilisim