Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu 1.Amatör Lig Kırmızı Grup Lig'in 5. hafta maçında Çatalzeytin Spor ile Tosya Spor, Hasan Doğan Stadı'nda karşı karşıya geldi. Gol düellosu şeklinde geçen maç 2-2 beraberlikle tamamlandı.

Çekişmeli geçen maçın ilk yarısını 13 dakikada Adnan Nasrullah’ın ayağından bulduğu gol ile Çatalzeytin Spor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Tosya Spor gol aradığı dakikalarda 47 ve 49 dakikalarda Kaptan Fatih Yazıcının görmüş olduğu ikinci sarıdan Kırmızı kart ile 10 kişi kaldı. Kırmızı kart sonrası maç gerginleşti. 10 kişi kalan Tosya Spor rakibi üzerindeki baskısını artırdı ve 61.dakikada Sefa Yumuşakkaya’nın ayağından bulduğu gol ile beraberliği yakaladı.

Beraberlik golü sonrası ataklarını sıklaştıran Tosya Spor 74.dakikada Kaptan Fatih Gökçenin ayağından bulduğu penaltı golü ile maçta 2-1 öne geçti. 

Maçın son dakikalarda kartlar havada uçuştu.14 sarı 4 kırmızı kartın olduğu olaylı maç Çatalzeytin Spor’un uzatmalarda bulduğu karambol golü ile 2-2 berabere tamamlandı.

Kastamonu 1.Amatör liginin 5.haftasında oynanan maçlar sonrasında Çatalzeytin Spor 13 Puan ile liderliğini sürdürürken Tosya Spor 8 Puan ile 3.sırada yer aldı.

Editör: TE Bilisim