Haber:Sedat Ağacıkoğlu

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Bülent Yelkenci Sezonu Mavi Batı Karadeniz Bölgesi’nde 12.hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynandı.

Hasan Doğan Spor Tesisleri B Sahası’nda oynanan karşılaşmada Karabük Elit Masterler takımını konuk eden Kastamonu Masterler, rakibini 6-1 mağlup etti. Kastamonu Masterler, bu skorla bitime iki maç kala Mavi Grup’ta şampiyonluğunu ilan etti. Kastamonu Masterler’in gollerini Ahmet Mıcık (3), Şeref Yılmaz, Abdurrahman Öz ve Fatih Öztürk kaydetti.

AHMET MICIK GOL KRALI

Karşılaşmayı Hasan Doğan Spor Tesisleri’nden takip eden TMVFL Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu, bir de bilgiyi paylaştı. Kastamonu Masterler takımından Ahmet Mıcık’ın 19 gole ulaştığını kaydeden Gürsu, Mıcık’ın Türkiye genelinde 19 golle gol krallığında zirvede yer aldığını duyurdu.

Federasyon Başkanından Tebrik

Veteranlar Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu, ASKF Başkanı Adem Keloğlu, Futbol İl Temsilcisi Serdar Badioğlu ve Kastamonu Veteranlar'ın Kurucu Başkanı Musa Sarsıkoğlu' da Kastamonu Veteranları şampiyonluk maçında yalnız bırakmadı ve ilerlemiş yaşına rağmen faal futbol hayatına devam eden TÜFAD Kastamonu Şubesi Başkanı Nezir Öztürk'ü tebrik ettiler.

Editör: TE Bilisim