ASKF 24.08.2012 Cuma günü Kastamonu Kışla parkında 2012 yılında Türkiye derecesi yapan sporculara plaket verildi.


Eskrim, Teakwondo, Boks, Atletizim, Okçuluk Atıcılık branşlarında Türkiye sıralamasına giren, sporcularla Takım sporlarında il bazında 1. olan Futbol, Basketbol, Voleybol takımlarıyla, Hentbol'da Türkiye birinciliğine yükselen Araç BLD. Spor'a ödülleri verildi.


Bu onur gününde Tosya'dan da  Okçuluk Minikler salon şampiyonasında Türkiye 1.'si olan Eyüp Ateşoğlu'yla, Türkiye 2.'si olan Doğan Yiğit Özil, Atıcılıkta Türkiye 2.'si olan Barbaros Örtükoğlu plaketle ödüllendirildi.


Atıcılıkta ferdi olarak yarışan Barbaros Örtükoğlu ve Tosya BLD. Spor Klübü sporcularından Eyüp Ateşoğlu'na plaketlerini Kastamonu Valisi Sayın Erdoğan Bektaş verirken, Doğan Yiğit Özil'de plaketini İl Garnizon Komutan Vekili'nden aldı.

Futbolda U-13 Kategorisinde Kastamonu Şampiyonu olan Tosya Gençlik ve Spor Klübü de kupasını ASKF Başkanı sayın Mahmut Korkmaz tarafından takdim edildi.


Daha önceleri bırakın Türkiye derecelerini ilde derece yapamayan Tosya'nın gençlerinin 1 Türkiye Şampiyonluğu, 2 Türkiye ikinciliği çıkarması U-13 de minik futbolcularımızın Kastamonu 1.olması Tosya'mıza büyük gurur ve onur verdi.


Özellikle zor şartlar altında, kısıtlı malzeme ile bu başarıyı elde eden ama bu ve benzeri başarıları bir türlü önemsemeyen, ısrarla bu başarıları görmek ve anlamak istemeyen kesimlerin nazarlarına sunuyoruz.


TosyaHaberleri.com olarak tüm minik sporcu kardeşlerimizi kutluyor, Tosya'mızı Ülke genelinde başarıyla temsil ettikleri ve bu sevinçleri bizlere yaşattıkları için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.




Haber : Alaattin KEŞOĞLU (Doğan Haber Ajansı )

Editör: TE Bilisim