KASTAMONU (İHA) –
Sedat Ağacıkoğlu

Tosya Spor A.Ş başkanı İhsan Yılmaz birkaç gün önce kulüp tarafından yapılan basın açıklaması sonrası kendi ifadesi ile ‘’Cesareti olmayıp perde arkasından konuşanlara’’ hodri meydan dedi.

BİZLER HATA YAPABİLİRİZ

Olaylara genel bir çerçevede bakmak gerekir ise hepimiz hata yapabilir. Bende hata yaparım, oyuncuda hata yapar, antrenörde hata yapar herkes hata yapar. Bizler her zaman eleştiriye açık olduk. Bizler yapılan çalışmaları değerlendirmek için defalarca toplantı yaptık. Tosya’da spora emek vermiş duayen arkadaşlarla hep fikir alışverişinde bulunduk. Kimseden bir kuruş para istemedik. Bizler bu çalışmaları yapar iken yüzümüze karşı konuşamayanlar arkamızdan konuştu. Cesareti ve düşüncesi olanlar toplantılarımıza katılarak fikir ve eleştirilerini açıkça söylediler. Fakat bu özellikleri olmayan bazı şahıslar arkamızdan konuştu.

BİZ BİRLİK OLALIM DEDİK ONLAR FARKLI ANLADI

Bizler Tosya Spor A.Ş nin kuruluş aşamasında iken bu arkadaşları davet ettik ve birlik olalım dedik. Hatta size örnek vereyim İbrahim Hoca hep şikâyet ederdi Beni dışlıyorlar diye biz arkadaşımızı sahiplendik ve görev verdik ama o ne yaptı.. bize karşı olanlarla birlik olup bize cephe aldı. Demek ki bu arkadaşların birliktelik anlayışı bu şekilde. Bizimde böyle kişilerle işimiz olmaz artık.

HER KURUŞUN HESABINI TEK TEK VERİRİM.

Şimdi bize diyorlar ki Tosya Belediye sporu 500 bin TL ye sattınız sonra para bitince hesap vermeden bırakıyorsunuz. Bir defa biz bir şeyi bıraktığımız yok sadece futbol branşına bir süre ara veriyoruz.

Karşıma çıkıp ta hesap soramayanlar buna eski hoca ve yöneticiler da dahil cesareti olmayanlar, Selam almaktan aciz insanlar perde arkasından hesap soruyorlar akıllarınca.


  Belediye Başkanı Kazım Şahin’in yapılan bu harcamalardan bilgisi olup kendisine rapor verildi. Ayrıca tüm harcamaların resmi dekont ve banka havale makbuzları vardır. Merak eden arkadaşlar istedikleri zaman bunları inceleyebilir.

 

TRANSFERLERİ ELEŞTRİNLER GELİP BENİM YÜZÜME SÖYLESİN.. TABİ CESARETLERİ VAR İSE..

Ben sekiz yıldır Tosya da sporun içindeyim kimin ne yaptığını nerelere ne harcamalar yapıldığını, nasıl transferler yapıldığını çok iyi biliyorum. Bedavadan şampiyon olanlar ucuz kahramanlık yapıp boş konuşmasınlar. Kimse kendini kahraman ilan etmesin. Kimlerin ne yaptığını çok iyi biliyorum. Benim hesabım ortada bu kulübü borca sokanlar önce onlar hesaplarını versinler. Söyleyeceğim çok şeyler var o kişiler yakmasınlar kendilerini.

Ha onlar şimdi neden böyle konuşuyorlar onu da söyleyeyim size ben onların yıllarca yaptıkları nemalanmanın önünü kestim. Şimdi Tosya’da spordan nemalanamıyorlar bütün dertleri o.

Bize ihanet edenler ve arkamızdan entrika çevirenler işte onlar bu nemalanmadan yıllarca faydalananlar.

TOSYA BELEDİYE SPORUN SATILMASININ EN BÜYÜK SORUMLUSU NEZİR HOCA

Tosya Belediye spor sıkıntılı dönemler geçirdiği günlerde Nezir Hoca bizi yarı yolda bırakıp istifa etmeye kalktı. Ben iki ay istifa dilekçesini cebimde taşıdım. Daha sonra ben be yöneticiler kendisine ulaşmaya çalıştı fakat kimseye cevap vermedi. Yahu sen kimsin de tavır yapıyorsun. O gün o tavır yapmasa idi yöneticiler ve başkan kulübün devir konusunda bu şekilde davranmaz idi.

Hocalık yaptığı dönemde kimse onun işine karışmadı. Tek başına İstanbul’a gitti ve transfer çalışması yaptı. Hiç bir yönetici hesap sormadı. Kendisi de geldiği zaman zaten hesap vermedi. İstediği zaman Belediye ye geldi ve gitti. Kimse işine karışmadı. Harcırahını ve mesaisini her zaman aldı. Biz bunlara hiçbir zaman karışmadık hakkıdır dedik emek veriyor dedik ama sonunda herkese tavır aldı. Şimdi beni eleştiriyorsa gelip yüzüme karşı konuşacak. Perde arkasından konuşmayacak.

Belediye personeli olup Tosya Spora hizmet eden ve bu işten tek kuruş para almayan benim bildiğim iki kişi var onlarda İbrahim Tabakoğlu ve Mehmet Abacı’dır.

TOSYA’DA SPOR VE YÖNETİCİLİK YAPILMAZ

Evet şimdi diyorum ki Tosya’da Futbol alanında yöneticilik yapılmaz. Ben bunu geçen Tosya’da spora verdiği emeği ve değeri çok olan Yılmaz Kaymak kardeşime de söyledim. Tosya Spor A.Ş’nin profesyonellik manadan bu gün geldiği noktayı anlayamayanlar ucuz kahramanlık yaparak perde arkasından konuşup elini taşın altına sokmayan ve sorumluluktan kaçan kimseler.

Şimdi ben yöneticilik dönemimin hesabını verdim. Kimseye de hesap sormuyorum . Ancak cesaretli insanların karşıma çıkıp benle konuşmalarını varsa bir hesapları perde arkasından değil açık yüreklilikle konuşmalarını bekliyorum. Ben Kimseyi yolda bırakmadım.

Editör: TE Bilisim