HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Yunanistan Kozani şehrinde düzenlenen Avrupa Kurash Şampiyonasında kilolarında ikici olarak ülkemize gümüş madalya kazandıran Tosyaspor kulübü sporcuları 100 Kg’de Hasan Can Kolcu ve +100 Kg’de Okan Yıldırım Hindistan’ın Puna şehrinde düzenlenecek olan Dünya şampiyonası öncesinde Tosya Kaymakamı Suat Hatam ve Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’i ziyaret etti.

Türkiye Kurush Milli Takım hocası Durukan Karabudak Dünya şampiyonası öncesi Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’i ziyaretinde açıklamalarda bulundu.

‘’ DÜNYA KRUSH ŞAMPİYONASINDA TEK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK’’

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Yunanistan’da yapılan Krush şampiyonasında Takım halinde Avrupa ikincisi olurken aynı zamanda Tosya Spor kulübü sporcularımız 100 Kg’de mücadele eden Hasan Can Kolcu ve +100 Kg’de mücadele eden Okan Yıldırım Avrupa ikincisi oldu. Şimdi önümüzdeki günlerde Hindistan’ın Puna şehrinde yapılacak Dünya Krush şampiyonasında ülkemizi ve Tosyaspor kulübünü başarı ile temsil ederek Dünya şampiyonu olarak gelmek istiyoruz. Avrupa şampiyonasında ve Dünya şampiyonası öncesinde bizleri her alanda destekleyen Tosyaspor kulup başkanı Sefa Abayın ve Tosya Belediye Başkanımız Volkan Kavaklıgil ile Kaymakam Suat Hatam’a verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

TOSYASPOR'U DURDURAMAYACAKLAR TOSYASPOR'U DURDURAMAYACAKLAR

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil Tosyaspor kulübü sporcularına şampiyona öncesi ilçemize yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.Volkan Kavaklıgil ‘’ Sporcu arkadaşlarımızla 2 ay önce Tosya Pirinç ve Kültür festivali için Tosya’ya geldiğimiz zaman kesişti. Festivalde Tosya halkına kısa bir tanıtım ve gösteri sunumu yapmışlardı. O gün kendileri ile görüştüğümüzde yaptıkları spor hakkında bizlere bilgi vererek bizlerden destek istediler.Bizde Tosyaspor kulübü başkanımız Sefa Abayın ile konuyu görüşerek sporcu arkadaşlarımız Tosyasporun lisanslı sporcu yaptık. Sporcu kardeşlerimiz ve hocamız girdikleri Avrupa şampiyonasında iki madalya alarak önce ülkemizi sonra Tosya ve Tosyaspor kulübünü başarı ile temsil ettiler. Şimdi önümüzdeki günlerde yapılacak olan Dünya şampiyonasında yine Türkiye’yi ve Tosyaspor’u başarı ile temsil ederek bu defa Altın madalya ile ülkemize döneceklerine inancımız ve güvenimiz tam. Tosya olarak başarılı sporcuların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Ziyaretler toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim