HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Kaymakamlık Kurumlar arası Halı Saha Futbol Turnuvasına Dünyaca ünlü Hakem Cüneyt Çakır’ın yönettiği maç damga vurdu.

Tosya Kaymakamlık Halı saha turnuvasında dün akşam Sağlık Meslek Lisesi ile Kaymakamlık takımları arasında oynanan maçı yöneten lisanslı Hakem Fatih Baran’ın ünlü hakem Cüneyt Çakır’a tıpa tıp benzerliği damga vurdu. Maç içindeki tavırları ve hareketleri ile aynı zamanda fiziki benzerliği maçı seyretmeye gelen seyirciler arasında şaşkınlık yarattı. Maç esnasında seyirciler hakem Fatih Baran hakkında kendi aralarında yaptıkları yorumlarda ‘’ Cüneyt Çakır hocamız geçen hafta Şampiyonlar Ligi Yarı Final maçında Atletico Madrid ile Real Madrid arasında oynanan maçı yönetti, daha sonra Tosya’ya gelerek Halı Saha Turnuvası maçını yönetiyor ‘’diye konuştular.

‘’ BENZETİLMEK GÜZEL BİR DUYGU ‘’

Dünyaca ünlü FIFA Kokartlı hakem Cüneyt Çakır’a benzetilen Tosya Sosyal Sigortalar Müdürlüğü Şefi Fatih Baran gazetecilere yaptığı açıklamada ‘’ Şu an Futbol Federasyonunda il hakemi olarak görev yapıyorum. Bu akşamda gönüllülük esasına dayanarak halı saha turnuvasında maç yönetiyorum. Cüneyt Çakır hocamıza benzetilmek güzel bir duygu ve gurur verici. Hocamız Uluslararası müsabakalarda yönettiği maçlarla ülkemizi başarı ile temsil ediyor. Onun yolunda bizlerde elimizden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Kariyer olarak benzeme durumumuz olmasa da yönetim şekli olarak kendisini örnek alıyoruz ‘’ dedi.  

  (SDA-




















Editör: TE Bilisim