Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı hemşerimiz Faruk Kaymakcı’nın 13 Mart Pazar günü Tosya Şehir stadyumunda oynanacak olan Kastamonu Bölgesel Amatör ligi 10.Hafta Tosyaspor ile Çatalzeytinspor arasında oynanacak olan şampiyonluk maçında Tosyaspor’u desteklemek için tribünde olması bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta Tosya’ya gelen ve Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’i makamında ziyaret eden Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı’ya Tosyaspor klup başkanı Sefa Abayın Tosyaspor’un 37 numaralı üzerinde Faruk Kaymakcı yazılı forma ve atkı hediye ederek Çatalzeytinspor ile oynanacak maça davet etmişti. Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı ‘’ Tosya Lisesinde okuduğu yıllarda okul futbol takımının kaleci idim. Hatta o yıllarda hiç unutmam İmam Hatip Lisesi Futbol takımı ile şampiyonluk maçına çıkmıştık. Rakibimizde Salim Kaynar, Adil Öztürk ve kalecileri Abdullah Erçelebi vardı. Çok kritik bir dakikada bizim takımın defans oyuncusu dostum Sedat Ağacıkoğlu rakibi ile girdiği ikili mücadelede ters düşerek kolu kırılmıştı. O maçı hiç unutamam. Pazar gün ki maça gelmek ve Tosyaspor’u şampiyonluk maçında desteklemek isterim. Gelmek için elimden geleni yapacağım’ ’dedi.

Tosyaspor ile Çatalzeytinspor arasında Pazar günü oynanacak ve şampiyon takımın belli olacağı bu önemli maçta tüm Tosya halkının maçta olacağını ve çok büyük bir aksilik olmaz ise Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı’nında Pazar günü maçta olması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim