Bölgesel Amatör ligin 18. Haftasında evinde Eskipazar  Belediyespor’u ağırlayan temsilcimiz İskilip Belediyespor rakibi karşısında sahadan 4-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Sezonun 18.haftasında ligin en alt sırasında 3 puanı bulunan Eskipazar Belediyepor’u ağırlayan  İskilip Belediyespor rakibi karşısında sahadan 4-0 galip ayrılmayı başararak hanesine 3 puan yazdırdı ve toplam puanını 22’ye çıkardı.

Ligin alt sıralarından kopmak isteyen İskilip Belediye maça mutlak 3 puan parolası ile çıktı. Maça kontrollü başlayan her iki takımda rakibi karşısında gol pozisyonları üretmeye çalıştı. Maçın 27.dakikasında rakip ceza sahası içerisinde topla buluşan İskilip Belediyespor’un oyuncusu Osman Gıdık düzgün bir vuruşla rakip fileleri havalandırmayı başardı ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

İlk yarının bitimine 3 dakika kala topla buluşan Cengiz İskilip Belediyepor’un 2. Golünü kaydederek farkı 2’ye çıkardı. İlk yarı Osman ve Cengiz’in kaydettiği goller ile son buldu ve İskilip Belediye soyunma odasına 2-0 galip gitti.

İkinci yarının 75.dakikasında ceza sahası içerisinde şık bir vuruşla rakip defans oyuncuları ve kaleciyi yanıltmayı başaran Cengiz kendisinin 2 takımının 3. Golünü kaydederek skoru 3-0’a taşıdı. Bu dakikalardan sonra rakip kalede sürekli gol arayan İskilip Belediye yine ikinci yarının bitimine 3 dakika kala 87. Dakikada Orhan’ın ayağından bulduğu golle maçında sonucunu tayin eden golü buldu ve karşılaşma 4-0 İskilip Belediye’nin lehine sonuçlandı.

 İskilip Belediye kazandığı bu maçla ligdeki galibiyet sayısını 6’ya çıkarırken puanını da 22’ye yükseltti ve sıralamadaki yerini de koruyarak bu haftayı da 9. Sırada kapattı.

Editör: TE Bilisim