Ligin 6.haftasında topladığı 7 puan ile  9.luğa kadar düşen Tosya Belediyespor bu hafta deplasmanda oynadığı Sorgun Belediyespor’a maçın 66.dakikasında yediği golle 1-0 yenildi.

Hafta içinde yayınladığımız haberde Rakibiz Sorgun Belediyespor’un Yönetim ve Teknik Kadrosunun yaptığı toplantıda ligde 5.sırada bulunmalarına rağmen ligde daha iddialı duruma gelmek için  neler yapılması gerektiği üzerinde çalışmalar yapar iken ve Tosya Belediyespor maçından mutlak 3 puan alarak yeni bir başlangıç yapmak isteyen yönetim ve teknik kadro bu yolda 1 hafta boyunca çalıştı.

Tosya Belediyespor ise ligde oynadığı 6 haftalık süreçte deplasmanda aldığı 2 sürpriz galibiyet ve sahasında aldığı bir beraberlikle 7 puan topladı. Sahasında oynadığı 3 maçta bir gol atıp hiç galip gelemeyen Tosya Belediyespor haftalarca bu kötü gidişe dur diyecek hiçbir çalışma yapılmadığı görüldü.

Teknik Kadro takıma yeterli transferler yapılmadığından şikâyetçi olur iken alınan yenilgileri takımda ki eksikliklere bağladı. Tosya Belediyespor yönetimi ise ilçenin takıma maddi ve manevi olarak sahip çıkmadığından dolayı başarının gelmediği yönetim olarak ellerinden bunun geldiğini ifade ettiler.

Teknik Kadro ile Yönetimin bu güne kadar ciddi manada bir araya gelerek toplandı yapmadıkları ve bu kötü gidiş konusunda hiçbir çözüm arayışı içinde bulunmadıkları aldığımız bilgiler doğrultusunda gözlerden kaçmamaktadır.

Taraftarın Tosya Belediyespor’u istenilen seviyede desteklememeleri, Teknik Kadronun  transfer eksikliğinden bahsetmesi ve de Yönetimin takıma sahip çıkmaması Tosya Belediyespor’u bu günlere getirdi.

www.tosyahaberleri.com haber sitesi Tosya Belediyespor’un bu kötü gidişine son verilmesi konusunda üzerine düşen görevi yapacağını ve bu konuda yapılacak her türlü çalışmaya destek vereceğini açıklar

Tosya Belediyespor Kulüp Başkanının yapacağı acil bir toplantı ile Teknik Kadrodan kötü gidiş konusunda detaylı rapor isteyerek bir an önce bu gidişe son verilmesini umut eder  Önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Kırıkkale Yahşihanspor  spor maçından alınacak 3 puan ve güzel futbol ile çıkışa geçeceğini bekliyoruz.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 8: Sağ kanattan Taner topu Okan’a kazandırdı. Topla buluşan Okan ceza sahası içerisine gönderdiği topu iyi takip eden Hanifi topla buluştu. Hanifi’nin muhteşem vuruşunu aynı güzellikte kaleci Bayram topu kornere çeldi.

Dakika 15: Orta sahadan Seyithan ile hızlı çıkan Sorgun Belediyespor, Hanifi’nin kafayla aşırdığı topu Aykut iyi takip etti. Topla buluşan Aykut’un sert vuruşunu kaleci Bayram’ın parmak uçlarından kornere çıktı.

Dakika 16: Sağ kanattan korner vuruşu kullanan Gökhan, ceza sahası içerisine gönderdiği top rüzgarında etkisiyle kale direğinin üstene çarparak auto çıktı.

Dakika 26: Orta sahadan hızlı çıkan ekibimiz Hanifi ile rakip takımın ceza sahasına kadar iyi girdi. Hanifi ceza sağanın sağ çaprazındaki arkadaşı Okan’ı iyi gördü. Topla buluşan Okan’ın sert vuruşunu kaleci Bayram gole izin vermedi. İlk yarıda gol sesi çıkmayınca her iki takımda soyunma odasına beraberlikle gitti.

İlk yarıda rakibe göre daha sütün futbol sergileyen ve pozisyonlara giren Sorgun Belediyespor, ikinci yarıda da taraftarlarının muhteşem desteği ile iyi üstün taraf idi.

Dakika 75 (GOL): Günün başarılı ismi Hanifi, ceza sahası içerisine koşu yapan arkadaşı Ziya’yı iyi gördü. Topla buluşan Ziya kaleyi karşısına aldığı sırada top rakip futbolcunun eline çarptı. Orta hakem Gökhan Özbulut, penaltı noktasını gösterdi. Topu başına gelen Hanifi’nin muhteşem vuruşu top ağlarla buluştu. 1-0

Dakika 86: Sol kanatta her maç olduğu gibi bu maçta da çok çalışan Serdar topu orta alanda boş olan arkadaşı Abdulkadir’e kazandırdı. Ceza sahası dışına kadar topal iyi giren Abdulkadir’in sert vuruşu top kaleci Bayram’da kaldı.

90 dakika sonunda rakibine pozisyon vermeyen Sorgun Belediyespor sahadan 1-0 galip ayrılarak puanını 12 yükseltirken, sıralamada 3.sıraya yükseldi.

Stad: Sorgun İlçe Stadyumu

Hakemler: Gökhan Özbulut***, Hasan Öztürk***, Tuğrul Akkoyun***

Sorgun Belediyespor: İlker***, Taner***, Yunus***, Yücel***(Okay*), Gökhan**, Serdar****, Okan****, Seyithan***(Ziya**), Abdulkadir****, Hanifi****, Aykut***(Raşit*)

Teknik Direktör: Ferda Cevizci

Tosya Belediyespor:

Bayram***, Fatih*, İsmail*, Bülent**, Selami**, Hakverdi*, Yavuz*, Salim*, Murat*, Mehmet* (Mehmet *), Uğur* (Tevfik*)

Teknik Direktör: Nezir Öztürk

Sarı Kartlar: Hanifi, Ziya (Sorgun Belediyespor), Hakverdi (Tosya Belediyespor)

Gol: Hanifi (Sorgun Belediyespor)

Kaynak:Sorgun Gazetesi


Editör: TE Bilisim