TOSYASPOR'DA PUAN KAYBI DEVAM EDİYOR TOSYASPOR'DA PUAN KAYBI DEVAM EDİYOR

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Türkiye Atletizm Federasyonunun 2022 yılı faaliyet programı kapsamında 81 ildeki sporcuların 8 bölge merkezinde yarışacağı U14, U16 ve U18 yaş altı Bölgesel İl İlçe Karmaları Kros Ligi 1. Kademe Bölge Yarışmaları Tosya’da yapılacak.

Türkiye Atletizm Federasyonunun 2022 yılı faaliyet programında yer alan Yarı Final yarışma yeri 3 Aralık 2022 tarihinde Erzurum-Siirt-Tosya ve Bursa olarak kros ligi programında yer aldı.1.Kademe ve Tosya Belediyesinin ev sahipliğinde yapılacak yarışmalara Konya, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Sivas, Kırıkkale, Kayseri, Yozgat, Tokat, Erzincan, Ankara, Kastamonu Karabük, Bartın, Zonguldak, Düzce, Bolu, Çankırı, Sakarya, Eskişehir, Bilecik illerinden 305’i erkek toplamda 300 sporcu katılacak.

Beden Eğitimi öğretmeni Burak Özdemir ve Altınok Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Recep Urkuş yaptıkları açıklamada ‘’2 Aralık 2022 Cuma Günü Tosya Kültür Merkezimizde Yapılacak Teknik Heyet Toplantısı sonrasında ;3 Aralık Cumartesi günü Tosya ilçesi Sapaca Köyünde belirlenen 1.5 km lik kros parkurunda yapılacak olan Yarı Final Müsabakasında U-14 U-16 U-18 kategorilerinde bayan ve erkek sporcular atletizm federasyonu tarafından  belirlenen 1.5 km 2 km 2.5 km ve 3 km lik koşular halinde yapılacaktır. Yapılacak olan müsabakaların ardından Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavakligil tarafından sporculara Tosya Pilavı İkram Edilecek Olup ödül Töreni ile sonlanacak’’ dedi.

Editör: TE Bilisim