HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil 26 Mart Cumartesi günü oynanacak olan Tosyaspor ile Ormanspor arasındaki Kastamonu'da 1. Amatör Ligi Play-Off şampiyonluk maçı öncesi iddialı konuştu ‘’O Kupa Buraya Gelecek ‘’ dedi.

Başkan Volkan Kavaklıgil www.tosyahaberleri.com haber sitemize yaptığı özel açıklamada ‘’ Sizlerin de yakından takip ettiği gibi cumartesi günü Tosyaspor futbol takımımız çok önemli bir final maçına çıkacak. Kastamonu 1.Amatör ligde mücadele eden takımımız grubunu 2.olak tamamlayarak final maçı için diğer grup 1.cisi olan ve hiç yenilmeyen Kastamonu Yurdumspor takımını net bir skorla yenerek şampiyonluk maçı oynamaya hak kazandı. Rakibimiz Kastamonu Ormanspor ile 26 Mart Cumartesi günü Kastamonu Gazi stadyumunda hem BAL ligine çıkma yolunda hem de Şampiyonluk yolunda çok önemli bir maça çıkacağız. İnanıyorum ki Tosyaspor yönetimi, hocaları ve aynı zamanda takım arkadaşlarım olan Tosyaspor’lu futbolcu kardeşlerim bu maçı alacak ve şampiyonluk kupasını ilçemize getirecek. İddialı bir söz olacak ama ben şu kadarını söylüyorum ‘’O KUPA TOSYA’YA GELECEK ‘’

‘’ Tosya’nın ve Gençlerimizin Geleceği için Kazanmalıyız’’

Tosyaspor takımımızın çok değil şöyle 10 yıl öncesine baktığımız zaman BAL (Bölgesel Amatör Lig) mücadele ettiği günler hepimizin dün gibi aklında.O güzel günleri sportif anlamda kazanmak için bu maçı mutlaka almalıyız. Tosyaspor  BAL liginde ilçemiz temsil etmeye  başladı zaman bundan hem ilçe esnafımız kazanacak hem de ilçe gençliğimiz kazanacak. Mazisini arayan bir Tosyaspor değil ileriye ve başarıya yönelmiş bir Tosyaspor olmak için tüm gücümüz ile mücadele ediyoruz’’dedi.

‘’Belediye İşleri nedeniyle İl dışında olacağımdan maça gelemeyeceğim ‘’

Sizlerin aracılığı ile taraftarlarımızdan özür dilemek istiyoru.Aylar öncesinden planlanmış çok önemli bir toplantıya katılmak zorunda olduğum için hafta sonu oynanacak şampiyonluk maçında takımızın ve taraftarlarımızın yanında olamayacağım.İnanın bu maçta takım arkadaşlarımın ve taraftarlarımızın yanında 12.bir güç olarak olmayı çok isterdim.Fakat tüm kalbimle o gün nerede olursam olayım sizleri destekleyeceğim. Sözlerimin başında olduğu ‘’O KUPA TOSYA’YA GELECEK’’ vesselam..  

Editör: TE Bilisim